Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10310915 www.bgdnes.bg

Софка иска Слави за президент

Ромската перла се обърка в пожеланията към Трифонов

Стиска му палци да спечели кандидатура, която няма

Нещо се пообърка Софи Маринова! Навръх рождения ден на Слави Трифонов тя му пожела да стане... президент. Надпревара, в която за разлика от колежката си Луна Дългия засега не участва.

"Направи всичко възможно да поведеш България и да станеш президент! Искам ти да спечелиш!", признава ромската перла и феновете й са в шок, защото Слави дори не е кандидат в борбата за "Дондуков" 2 и това прави доста трудно, даже невъзможно издигането му като държавен глава.

Реклама

Когато разбере, че нейният любим колега не гони президентството, само да не се притесни, че ще пропадне идеята на Трифонов като лидер на ИТН за министерство по ромските въпроси, което самата певица каза, че подкрепя напълно, пред "България Днес". Ромската перла е категорична, че е нужна подкрепа на малцинствата у нас.

"С подобно ресорно ведомство ще може да се помага повече на ромите. Така те ще се научат на дисциплина, възпитание, да се учат, да работят, да си изкарват прехраната с честен труд. Досега никой не обръщаше внимание на ромите", споделя Софка. Тя се надява със създаване на министерството по ромските въпроси хората от малцинствата да не бъдат толкова дискриминирани.

Важното е не толкова дали е запозната с политическата обстановка в страна, а че пожеланията й към Слави бяха до болка искрени. "Много те обичам и ценя", казва на Трифонов Софка с ръка на сърцето.

Певицата не изневери на традицията да отправя музикални поздрави към празнуващите си колеги. Досега ромската перла е отправяла най-сърдечни пожелания, акомпанирани с акапелни импровизации, за Преслава, Анелия, Графа и други известни от нейния бранш.

В понеделник, когато Слави Трифонов чукна 55 г., Софка му припя кратка част от хитовия им дует "Единствени". След това, както е обичайно за нея, отправи мили пожелания. Но този път, като че ли стана леко объркване.

Реклама
Реклама
Реклама