Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10405174 www.bgdnes.bg

Фолкпевецът Антонио пред "България Днес": Не търсим слава с песента за Денис!

Средствата, събрани от музикалния проект, ще бъдат дарени на семейството му

Мъката ражда музика!

Песента, посветена на Денис Теофиков, вече е факт, а авторите й са категорични, че не търсят слава и пари. "България Днес" се свърза с Антонио, един от най-близките приятели и колеги на Денис, който е и автор на част от текста.

Реклама

"Грей високо горе в небето, вечно ще останеш в сърцето. Пей високо горе ангелския глас, вечно ще останеш ти един от нас", гласи припевът на песента в изпълнение на Антонио и Лео.

"Всичко е договорено със семейството на Денис, както и това песента да не бъде качена в неговия канал в ютуб. Те предложиха да бъде пусната в канала на Леони, който е баща на Лео. Всички средства от песента ще бъдат дадени на родителите на Денис. Нищо от това, което правим, не е за слава. Всичко е направено за Денис", споделя пред вестника Антонио.

Песента трупа огромна популярност във видеоплатформата ютуб и за броени часове натрупва 100 хил. гледания.

На въпрос какво мисли за нападките срещу близките на 21-годишния Теофиков, които споделят спомени с него в мрежата, Антонио категорично отговори:

"Никой не трупа слава на гърба на Денис! Не трябва да си човек, ако правиш такова нещо. Няма какво да се говори на тази тема, че някой си прави реклама на негов гръб."

Както "България Днес" писа преди дни, трима от най-близките приятели и колеги на трагично загиналото момче записаха парче, посветено на певеца. Новоизгряващата звезда Лео и баща му Леони заедно с Антонио се събират и пишат текста към песента заедно.

"Текстът си дойде сам от мъка. Страданието го роди. Събрахме се тримата да напишем текста и музиката. Всичко е съгласувано с родителите на Денис", разказва още пред "България Днес" едно от новите лица в попфолка Антонио.

Реклама
Реклама
Реклама