Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10462761 www.bgdnes.bg

Димо Алексиев обмисля да се кандидатира за кмет

След филма, в който играе корумпиран градоначалник

Не се ваксинирам, защото имам антитела, казва актьорът

Официалният старт по БГ кината на черната комедия "Дани. Легенда. Бог." на режисьора Явор Петков събра на червения килим почти всички актьори от лентата, видя "България Днес".

В центъра на звездния екип блестеше главният герой - актьорът Димо Алексиев. Без да се притеснява от ограниченията, той се ръкуваше със свои фенове и оживено бъбреше с колеги от половин ръка разстояние.

Реклама

Пред "България Днес" водещият на "Игри на волята" довери, че за разлика от своя герой - самовлюбения кмет на провинциално градче ,той не държи да е винаги и на всяка цена в светлината на прожекторите. Заради хипер натоварения си график обаче Димо не можел да отдели достатъчно време за сцената. Сега столичните му фенове няма как да го видят на живо, освен ако не пътуват до Пазарджик. Там Алексиев играе в постановка на местния театър.

"Активен съм, не нося маска на публични места, не се страхувам от вируса", каза за "България Днес" звездата от "Дани. Легенда. Бог.".

Актьорът имал сертификат за антитела, но явно е изкарал много леко болестта. Не е усетил никакви симптоми и през цялото време бил на крак, сподели той.

Димо Алексиев не се притеснява, че е лошият на екрана, въпреки че в живота бил по-скоро добро момче. И точно затова обмислял дали самият той да се кандидатира за кмет.

"Искам да покажа, че може да се управлява различно от героя ми във филма", мотивира се Алексиев.

Реклама

Екранните му партньори в черната комедия разчитали на "зелените си сертификати" и затова не се страхували да общуват на живо с публиката.

Актьорът Георги Налджиев се прегръщаше със своя английски колега Джеймс Бабсън, който пристига специално за БГ премиерата на лентата от родината си. Англичанинът беше омотал около шията си марков шал на световен моден концерн, видя "България Днес". По думите му обаче той не го пазел само от студа, а бил намигване към нова кинолента с българска премиера наскоро.

На събитието не се появи певицата Сузанита,която изпълнява ролята на старлетката Мария Магдалена Джена. Баща й Орхан Мурад също липсваше от групата на вип гостите заради ангажименти в провинцията.

За сметка на това изгряващата звезда Борислав Марковски беше пристигнал с майка си и сестра си, както и подобава на героя му - пухкав шестокласник с вечно дъвчеща уста, кръщелник на кмета Дани. Борислав обаче отдавна е минал 13-те и е студент по актьорско майсторство.

"Убедени сме, че го чака голямо бъдеще", единодушни са утвърдените му колеги от лентата.

Реклама
Реклама
Реклама