Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12662291 www.bgdnes.bg

Лоренцо изчезна

След като го замесиха в трафик на мигранти

Синът на Софи Маринова е обявен за общодържавно издирване

Синът на Софи Маринова изчезна и никой не знае къде е!

Лоренцо се покрива дори от близки приятели, след като името му бе замесено в трафик на мигранти.

От няколко дни абсолютно никой не е виждал очите на наследника на ромската перла. Телефонът на Лоренцо е изключен. Младежът не е активен и в социалните медии.

Реклама

Наследникът на Софка, който също е музикант, не е бил открит на постоянния си адрес в Етрополе преди дни, съобщиха от МВР.

Според слуховете той рядко се прибрал в родния си град. Прекарвал повече време в София, но в последните дни никой от компанията му не е чувал ни вест, ни кост от Лоренцо.

В същото време стана ясно, че синът на Софи Маринова е обявен за общодържавно издирване от районното управление в Етрополе. Това потвърди пред "България Днес" говорителят на МВР Бургас Цветелина Рандева.

В края на миналата седмица 21-годишният арестант Иван С., който бе задържан да прекарва група бежанци край Русокастро, изтипосва пред разследващите, че синът на Софка е замесен в схемата с прекарване на мигранти.

По думите му Лоренцо го оставил в с село Дебелт край Средец. Младият изпълнител дал ключове на джип на заложения и му поставя ясни задачи - откъде да вземе бежанците, както и указания за обратното връщане до София.

"България Днес" опита да се свърже със Софи Маринова и семейството й. Ромската перла не отговаря на телефоните обаждания на редакцията. Преди дни тя отказа да коментира темата пред медията ни.

Съпругът на Софка - Гринго, веднъж вдигна, но бе лаконичен пред медията ни.

"Абе, я се скрийте", каза бившият затворник на въпрос по повод скандалите с Лоренцо.

Реклама
Реклама
Реклама