Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12928813 www.bgdnes.bg

Дарина Павлова се връща на сцената

Ще дублира в комедия, която ще се играе и на Бродуей

Дарина Павлова се завръща на сцената! Това ще стане в комедия, за която мис Мулти ще даде гласа си.

"Благодаря, че ме поканихте да озвучавам комедията AinТt No Mo, написана от и с участието на Джордан Е. Купър и продуцирана на Бродуей от вас Лий Даниелс и Брайън Антъни Мореланд, мои приятели. Радвам се, че ще имаме предварителни прожекции в "Беласко тиатър" на 3 ноември преди официалната премиера на 1 декември. Толкова съм щастлива".

Реклама

Това написа във фейсбука си бившата актриса Дарина Павлова, която с гласа си отново се връща на сцената.

Мадам Мулти, както наричат Дарина, която дълги години бе омъжена за покойния Илия Павлов, не се е снимала в нито един международен проект от излизането си от страната досега.

Иначе най-разголената своя роля Дарина прави през 1988 г. във филма на Рангел Вълчанов "А сега накъде". Там Павлова играе кандидатстваща за ВИТИЗ манекенка. Сюжетът е завъртян около приемния изпит. Мераклиите за актьорския ВУЗ са затворени с часове на сцената на Народния театър. Невидима комисия подлага младежите на стресови изпитания, за да оцени заложбите им. "Какво искат тия хора от нас? Какво искат?", нервира се героинята на Дарина. "Може би пък искат да се съблечеш", подмята Чочо Попйорданов. Сексапилната манекенка не чака втора покана и с елегантен жест смъква блузата си от коприна: "Моля!". На екрана грейва чифт прекрасни, макар и не особено големи гърди. За нуждите на филма Рангел Вълчанов ангажира цял клас студенти по актьорско майсторство. На екран се изреждат и Николай Урумов, и Робин Кафалиев, и много други днешни звезди. "Ролята на манекенката е най-интересната в кариерата ми. Обичам я не само защото изградих цялостен образ, но и заради целия снимачен период. Режисьорът така ни водеше, че беше празник", категорична е вдовицата на Илия Павлов.

В продукцията на Рангел Вълчанов, както и в останалите си филми тя участва с моминската си фамилия Георгиева. Дарина е играла и в "Аз, Графинята", където се оставя да бъде опипана по гърдите от Марта Вачкова, която и днес е най-добрата й приятелка. Еротика лъха от Дарина и във филма "Бързо, акуратно, окончателно", където е медицинска сестра. Преди сватбата си с Илия е последната й роля - в "Бащата на яйцето". Оттогава Дарина е само продуцент на холивудски екшъни. Е, вече и дубльор.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама