Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/17765674 www.bgdnes.bg

Мъри Стоилов празнува с жената и щерката триумфа в Измир

Празнуват със Стоилов влизането в Суперлигата

Станимир Стоилов сподели с жените на живота си големия триумф с "Гьозтепе" в Турция. Мъри върна тима си в Суперлигата след 2:0 над "Генчлербирлиги".

За решителния мач в Измир пристигнаха съпругата на Стоилов Мирена и дъщеря му Весела. Двете са в Турция от почти седмица. Компания им прави жената на Цанко Цветанов - Теодора. Героят от САЩ '94 е помощник на Мъри. Трите дами успяха да разгледат града и да се подготвят за важния мач. Те бяха на трибуните, облечени с фланелки и наметнати с шалове на "Гьозтепе". След победата се отдадоха на празнуване. Мирена показа клипове от еуфорията на терена и сред феновете. Самата тя слезе долу, за да се радва с мъжа си.

Реклама

Весела сподели видео от триумфа на баща си и отбора му. Наследничката на Мъри пристигна от Испания където работи като спортен адвокат и почасово към ФИФА.

По време на празненствата за промоцията в турския елит Стоилов сам разпя публиката на стадион "Гюрсел Аксел". Футболистите му прекъснаха пресконференцията на Мъри, за да продължат купона. Те го поляха с течност от чашите си - най-вероятно вода. Веселбата в Измир продължи цяла нощ, а Стоилов и семейството му също отпразнуваха успеха.

От "Гьозтепе" сътвориха голям куриоз. Клубът на Стоилов публикува на официалната си страница във фейсбук колаж на отбора с надпис "Шампион 2023 - 2024". С такива фланелки празнуваха и Мъри и футболистите. "Гьоз-Гьоз" обаче изостава на шест точки от водача "Еюпспор", който също ще е част от елита на Турция през новия сезон. Нямат и шанс да го изместят от върха.

Четете още

Мъри Стоилов взима поредна победа

Мъри Стоилов взима поредна победа

Мъри Стоилов: Вече не мога да се оплаквам

Мъри Стоилов: Вече не мога да се оплаквам

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама