Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/17766878 www.bgdnes.bg

Геро в дуел срещу Александър Сано за рейтинг

Телевизиите не изпускат аудиторията

"Скрита самоличност" вместо "Капките", "Островът на 100-те гривни" вместо "Фермата"

Никаква почивка на зрителите не дават най-гледаните ни телевизии. И това е добре, защото лятото е твърде далеч въпреки топлото време. В последните години медиите подготвят специални предавания, които излъчват между основните си тв сезони.

Реклама

Шоуто "Като две капки вода" например приключва 12-я си сезон на 13 май, но водещият Герасим Георгиев-Геро ще остане в ефир поне още месец и половина или дори два. Неговото ново предаване "Скрита самоличност" се очаква в ефир след финала на "Капките" и нищо чудно да се излъчва в същия ден и по същото време. Очаква се предаването да се излъчва на запис, което ще освободи лятото на водещия Герасим Георгиев-Геро и на останалите хора, ангажирани в проекта. Тук голямата награда е от 100 000 лева.

Друго предаване на "Нова", което е междусезонно, ще е "Черешката на тортата". То върви или около Нова година, или в началото на лятото, за да осигурява свежа програма за зрителите, поддържайки интереса им.

За есента със сигурност акцентът ще са двете предавания - "Биг брадър" и "Игри на волята".

Игрите ще се снима през лятото, а брадърът е на живо. Къщата за него вече е готова и най-вероятно ще е тази, в която живееха участниците от "Хелс китчън".

Би Ти Ви също готви изключително силна програма.

Акцент е риалити проектът "Островът на 100-те гривни", в което водещ ще е Александър Сано. На едно от най-екзотичните места в света той ще съпровожда участниците по пътя им към голямата награда от 300 хиляди лева. 30 смели българи ще се впуснат в битки за надмощие, преминавайки през различни изпитания за ума, духа и тялото, а на финала трима от тях ще се борят за своя дял от най-големия награден фонд, даван до този момент в риалити формат в българския ефир.

Лятото най-гледаемата телевизия ще продължи с успешното предаване "Кой да знае?", което ще продължи да кани любопитни хора и да забавлява зрителите.

Реклама

В момента тече кастингът и за певческото шоу "Гласът на България", който ще се излъчи есента заедно с предаването на бившия водещ в Би Ти Ви Слави Трифонов - "Бягство към победата 2: Съкровището". То е с продуцент Евгени Димитров - Маестрото и също прави подбор на участниците.

Състезателното риалити се завръща в ефира на телевизията, за да предизвика участници и зрители да се впуснат заедно в динамична надпревара, чрез която да научат повече за България, преминавайки през нейната територия, история и култура и справяйки се с различни предизвикателства.

Разбира се, любимото познавателно шоу "Стани богат" също ще е в ефира на Би Ти Ви с водещ Ники Кънчев.

Рокади в "телевизията майка"

А какво да очакваме от "телевизията майка" БНТ? Засега под сурдинка се говори, че Андреа Банда Банда, водещата на "Вечерното шоу" по БНТ, ще бъде сменена от друга "млада и интересна жена, тип инфлуенсърка".

Андреа Банда Банда замести един от най-добрите водещи в БНТ - Георги Любенов, като предизвика неодобрението на голяма част от зрителите заради по-свободното си държание пред камера.

Иначе "Вечерното шоу" по БНТ ще е отново в четвъртък късно вечерта.

Четете още

Цветана Манева празнува 80-ия юбилей във Виена

Цветана Манева празнува 80-ия юбилей във Виена

Снахата на Сано ще промени света

Снахата на Сано ще промени света

Антоанет Пепе се разбира перфектно с жената на Сано

Антоанет Пепе се разбира перфектно с жената на Сано

Сано, Вергов и Зомбори се събраха на маса, ето поводът

Сано, Вергов и Зомбори се събраха на маса, ето поводът

Реклама
Реклама
Реклама