Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7095507 www.bgdnes.bg

Джулиана Гани се съблича за новия брой на Playboy

Джулиана Гани ще захвърли дрехите и ще покаже прелестите си пред цяла България. Сочната мадама, която има стотици кибици силикон в гърдите си, ще се съблече за новия брой на списание Playboy.

Русокосата фурия, която бе част от "ВИП брадър", ще бъде корица на изданието. Апетитната Джулиана ще зарадва феновете си с огромните си гърди и мъжете ще точат лиги на воля, след като се сдобият с новия брой на списанието.

От Мъжката Библия споделиха, че са вдъхновени от актуалната футболна обстановка и „северозападния Ню Йорк“, затова тема на партито, където ще бъде представен новия брой, ще са футболните страсти, които вече люлеят родния ефир. Сред звездите на шоуто ще са все именити плеймейтки, сред които и най- новата перла в короната на Playboy - актуалната носителка на титлата Playmate Of The Year 2018 Жанета Осипова. Голямата изненада за футболните фенове обаче е най-красивата и сексапилна футболистка в родната ни лига, която вече е част от редиците и на плеймейтките - Валерия Кирилова-Амира.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама