Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7108271 www.bgdnes.bg

Елен Колева май ще се жени

Актрисата се премести в Кипър при гаджето

Елен Колева май скоро ще се жени. Актрисата предприе сериозна крачка и се премести в Кипър при гаджето си Андреас Стилиану.

Синеокият красавец кани Колева да се премести при него за постоянно в началото на лятото. Елен първоначално се дърпа, но след редица уговорки се съгласява да прекара няколко месеца на острова.

Реклама

През отпускарските месеци Колева се запознава с родителите на Андреас. Бащата и майката на състезателя по таекуондо харесват избраницата на сина си. Те са пленени от скромността на актрисата, както и от нейната доброта.

Елен за кратко време се влюбва в Кипър. Тя от малка мечтае да живее близо до морето и да няма зима. Храната и начинът на живот допадат на актрисата, която преди бе интимна с писателя Калин Терзийски.

След три месеца на острова Елен приема поканата на Андреас и мести почти целия си багаж в родната къща на кипъреца.

При едно от кратките си прибирания в България Колева споделя пред близки, че най-накрая е намерила любовта. Актрисата дори заговаря за сватба и чака с нетърпение Андреас да падне на колене и да й предложи.

Досега Елен никога не е минавала под венчилото. Красавицата имаше няколко бурни връзки, но в никоя от тях не се видя като булка.

Колева и кипърецът са заедно повече от две години. Запознават се случайно покрай общи познати. В началото общуват чрез съобщения в интернет. И двамата осъзнават, че са сходни характери, и веднага си допадат. Другото е вече история!

Реклама
Реклама
Реклама