Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7158474 www.bgdnes.bg

Капчикова грозно обижда Батков

До вчера приятели, днес врагове 

По-лошо от мъж п*тка няма, изригна плеймейтката 

Тодор Батков-син е женски полов орган, изригна плеймейтката Ася Капчикова.

В емоционален пост в личния си профил във Фейсбук бившата приятелка на рапъра Криско жестоко нападна младия бизнесмен. "По-лошо от мъж п*тка няма... Тодор Батков-син визирам! Да си знае!!! П*ТКААА", написа Капчикова и подкрепи поста си със смеещи се човечета.

Реакцията й изненада мнозина, тъй като през последната година двамата бяха неразделни и част от една компания. Капчикова и малкият Батков обикаляха заведения и си пускаха снимки от купони, което породи слухове, че двамата може дори да са гаджета. Но те бяха категорични, че са просто приятели, които се забавляват заедно.

Реклама

Вероятно между двамата е настъпил раздор, който е причината Капчикова публично да обижда младия бизнесмен. Нейни приятели побързаха да я питат защо доскоро са били неразделни, а сега тя го напада.

"Имааа, и то голяма логика, не знаеш много неща, а аз за него съм снимала за без пари... Защото съм мислила, че ни е приятел-предател ще ти кажа някои неща лично!", коментира плеймейтката на въпросите на свой познат.

Публичната обида привлече вниманието и на гримьора Валентин Кулагин, който блесна с пиперливия си език в последното издание на "ВИП брадър". Той избухна в бурен смях под публикацията, а след това предложи на Капчикова да разпуснат с късна вечеря в ресторанта на шеф Петров - също станал известен с бурното си поведение в риалити шоуто.

Нападките на Ася имаха сцена и в друга социална мрежа - Инстаграм. "И тук да те видят хората. Смешник... на тати синчето! Ще разбереш коя съм, за разлика от теб нямам топки, но не знам за какво ти служат на теб", продължи Капчикова канонадата от обиди към младия Батков, уточнявайки, че не я е страх от него.

Градската клюка гласи, че преди време именно Батков-син е сватосал Капчикова с гаджето й Живко. Двамата се кълнят, че са открили любовта на живота си, и бяха благодарни на бизнесмена, че ги е запознал. Сега ситуацията изглежда е коренно различна и приятелството остава в миналото.

Преди година Ася удари рамо на Батков-син, когато той беше изпаднал в депресия, защото дълго време си няма гадже. "Няма свободни и стойностни момичета", изплака Малкия мустак, а плеймейтката го окуражи, че момичето на мечтите му ще дойде, когато най-малко очаква. Но тези мили разговори вече са в миналото.

Реклама
Реклама
Реклама