Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7243645 www.bgdnes.bg

Щерката на Фатик тръгна на бокс

Готова да нокаутира всеки, който й посегне

Със свити юмруци и силни ритници вече може да се защитава малката щерка на покойния бос Филип Найденов-Фатик. След като преди време беше бита в дискотека, красавицата е взела мерки, за да може да се защитава, и посещава интензивно уроци по бокс.

С напредъка в бойното изкуство се похвали самата тя, като пусна видеоклип от тренировките си с агресивен текст: "Не се бъзикайте с мен, да не ви наритам!". И думите й могат бързо да станат реалност, видно е с просто око. Никой не може да предположи, че крехката млада дама, по която капят очите на десетки милионерски синове, всъщност е запалена по бокса. Доскоро малката Тюркмен демонстрираше само постоянството си във фитнеса, но явно доста е напреднала, щом не се свени да покаже хватки и от бокса.

Реклама

"Добри хватки, Пулева", шегуват се приятелките й спортистки, а малката Тюркмен обещава да набие само тези, които не я слушат. Вероятно не става въпрос за послушното й гадже - футболиста Георг Василев, с когото са от няколко години неразделни. Напук на слуховете, които ги разделят, влюбените гълъбчета публикуваха снимка от посрещането на новата 2019 година, на която изглеждат по-щастливи от всякога.

Адриана, която носи името на майка си, е заедно с бившия полузащитник на „Локо“ (София) Георг Василев от началото на 2017 година, но връзката им е дискретна и същевременно много силна. Говори се, че младата футболна надежда на България е зарязал топката заради любовта с пламенната брюнетка. Той напуснал отбора на "Локомотив" (София) и изоставил мечтите си за кариера в чужбина точно преди година. По същото време отношенията между двамата влюбени се задълбочават. Щастливецът Георг също не е случаен младеж. Той е софийски ВИП, син на президента на „Локо“ (София) Иван Василев, а през последните години играеше и за семейния отбор. Полузащитникът се прочу в спортните среди, след като го извикаха на проби в младежкия италиански отбор "Парма" и го избраха да стане част от футболистите на Ботуша.

Макар Георг да е позарязал спорта, Адриана тренира и за двамата. Интересът й към бокса се проявява след неприятен инцидент в столичен бар от септември 2013 г. Преди време Адриана Тюркмен попадна под шамарите на бившия президент на ЦСКА и настоящ бос на "Титан" Димитър Борисов-Гърнето. Двамата се счепкаха между мъжката и женската тоалетна в елитно столично заведение. Тогава Малката Фатик е едва 17-годишна, но това не пречи на бизнесмена да й шибне юмрук в лицето и да сцепи устната й. Грозната сцена е заснета от видеокамери, а срещу Гърнето се водеше разследване. Адриана се отърва само с хематом на устната, но майка й побесня след схватката и се закани да съди побойника и никога да не му прости посегателството. В крайна сметка явно са разрешили казуса по мирен път, защото гражданско дело от страна на Адриана така и не бе заведено. Затова пък прокуратурата осъди Гърнето да плати глоба, което той направи, и делото приключи мирно и тихо.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама