Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7245457 www.bgdnes.bg

Гринго напирал за сватба със Софи

Маринова избра роклята, покани цялата чалга гилдия

Гринго давал зор на Софи Маринова за сватба. Любимият на изпълнителката на "Стари рани" искал да стане законен съпруг на ромската перла колкото се може по-скоро.

Двойката вече планира грандиозното събитие. Сватбата ще бъде на 25 март в столичен хотел. Кумове ще са Преслава и гаджето й Павел.

Реклама

Двете изпълнителки са добри приятелки от дълго време. Младата майка Преслава дори наскоро обяви, че Софка е най-голямата певица.

"От две години сме сгодени и чак сега се решихме - призна Софи пред "България Днес". - Гринго напираше да се оженим. Каза, че не иска да бъде гаджето на Софка, а нейният мъж. Преди седмица ми предложи да го направим и задействахме нещата. Когато се сгодихме, мислехме да я направим скоро след това, но различни неща все ни спираха. Сега вече е решено. Всичко е готово и планирано. Датата, която избрахме, е случайна. Просто тогава Преслава и аз нямаме поети ангажименти".

Маринова вече избра роклята за най-важния ден в живота си. Тя е на една от най-добрите дизайнерки у нас. За роклята Софка не се изхвърля. Избира тази, която най-много й харесва и й отива.

"И Гринго е готов с костюма. Много е хубав, като се барне. Бързо се оправихме с тези неща. И двамата не сме капризни и бързо се справяме", каза с усмивка Маринова.

Изпълнителката вече разпрати покани на всичките си близки и познати. Гости на звездната сватба ще бъдат редицата чалга певци и певици от близкото минало и настояще.

"Поканих всичките си приятелки и колежки. Надявам се да дойдат. Голяма сватба ще е. И Гринго има много приятели, които са поканени", добави Маринова.

Реклама
Реклама
Реклама