Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7291547 www.bgdnes.bg

Сензационно! Малкия Маргин показа жена си

Двамата гледат тенис в "Арена Армеец"

Бившият сикаджия Николай Маринов - Малкия Маргин се появи у нас изневиделица заедно със съпругата си Мария Цветкова!

Това ексклузивно събитие видяха единствено топрепортерите на "България Днес". Двойката, в присъствието на трима от най-добрите приятели от детинство на Маргина, изгледаха 1/4-финалния сблъсък на Sofiа Open между звездите Стефанос Циципас и Гаел Момфис в зала "Арена Армеец". Двубоят бе определен за украшението на турнира и нажежи обстановката край корта до червено.

Реклама

И докато Малкия Маргин реагираше емоционално на всяка пропусната топка, то съпругата му Мария бе по-сдържана и оглеждаше ВИП трибуните. На тях се открояваше грациозната шампионка по тенис Цветана Пиронкова. Пред Николай и жена му седяха футболният мениджър Лъчо Танев и братът на Наско Сираков - Пламен.

През цялото време компанията се наслаждаваше на представянето на двете звезди на световния тенис, чиито мач взривяваше от емоции зала "Арена Армеец". От време на време Малкия Маргин се накланяше към жена си и ведро й сочеше накъде да гледа, а след това отново тихо продължаваше да следи играта. Маринов преживяваше всяка точка и се радваше на красивите отигравания на гръцката сензация и французина. Той не подкрепяше определен тенисист, а се наслаждаваше на играта. Драматичният мач бе спечелен от Монфис с 6:3, 7:6 (5).

Майката на двете му деца - Мария Цветкова, също бе във форма, без да прекалява с макиаж и фрапиращи дрехи. Пуловер от мохерна вълна с бяла риза под него подчертаваше тялото й, неподатливо на възрастта. Със съпруга си, който тази година ще навърши 47 години, често играят тенис, но най-любимият партньор на Малкия Маргин е Любо Пенев. Двамата се познават още от времето, когато футболистът държеше заведението "Валенсиана", а Маргина киснеше заедно с топборците си приятели по цял ден в него за радост на красавици и моделки. От тогава до днес Малкия Маргин много се е променил.

Николай Маринов изчезна мистериозно след убийството на скандалния радиоводещ Боби Цанков в началото на 2010 г. Една от версиите, по които полицията тогава работеше, е, че именно братя Маргини са организирали ликвидирането на Цанков. След изчезването му се появиха множество различни версии къде е той. Някои от тях го пращаха от Италия до Южна Африка. Последно се установи, че двамата с брат му Красимир са в Испания, а бизнес делата им се движеха от армия мастити адвокати. Обвинените, а по-късно и оправдани за три поръчкови убийства Маринови от известно време са в родната България. Според прокуратурата нарочените за отстрел мишени бяха соченият за бос на митичния кръг "Монтерей" ген. Любен Гоцев, покойният вече контрабандист Иван Тодоров-Доктора и финансисът на групировката ТИМ Никола Дамянов. Няколко години Маргините се размотаваха по арести и съдилища. Престоят зад решетките им струвал куп пари и разбито здраве. След като излязоха чисти, видните сикаджии решиха, че повече нямат място в България и се установиха в Испания.

Още докато е в ареста, Николай сключва брак с Мария Цветкова на 10 януари 2006 г. Съпругата му е дъщеря на легендарния футболист на "Левски" Георги Цветков-Цупето. Тя е майка и на двете му деца, които в момента са в Испания. Кумове са братята му - Красимир и Димитър Маринови.

Реклама

Николай е най-малкият от тримата братя Маргини. Има и сестра Марияна. Бивш борец, роден е в Смолян. Един от акционерите в застрахователната компания СИК заедно с брат си Красимир, Румен Николов-Пашата, Стоил Славов и Дмитрий Минев-Руснака. В миналото е бил съдружник с банкера Славчо Христов и разстреляния през 2001 г. на о. Аруба Поли Пантев.

Маргините са шампиони по разпити в полицията след всяко убийство на мутра от последните години. Викани са след взривяването на бившия им съдружник в СИК Стоил Славов, след убийствата на приятеля им Димата Руснака, Георги Илиев и пр. Арестувани са многократно, но нямат осъдителни присъди. Имената им текат в секретни справки на МВР като покровители на наркотрафик, финансови престъпления и силово застраховане, но нищо от това не е доказано. В публичното пространство се свързват с Евелин Банев-Брендо, пловдивския бизнесмен, подсъдим за ДДС измами - Хованес Манукян-Ончо, и Христо Халваджиев, сочен за техен финансист.

Маргина - картотекиран във "В" група

Освен тенис Николай Маринов играе добре и футбол. Преди години той бе картотекиран в отбора "Чико" от село Бяга. Тимът влезе в Югозападната "В" група. Малкия Маргин бе картотекиран в него на позиция нападател.

Реклама
Реклама
Реклама