Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7353694 www.bgdnes.bg

Брад Пит и Леонардо ди Каприо заедно в нов филм за хипарския Холивуд (Снимка)

Сони Пикчърс" публикува първия официален постер към предстоящия филм на Куентин Тарантино "Имало едно време в Холивуд", който бе обявен за пръв път през февруари 2018 г. и e с насрочена премиера за 26 юли тази година.

На постера са основните звезди - Брад Пит и Леонардо ди Каприо, облечени в стил 60-те и изобразяващи съответно героите си Клиф Буут и Рик Далтън. Това е първият филм, в който двамата си партнират, предава "Дневник".

Тарантино, който е режисьор, продуцент и сценарист на проекта, казва пред "Холивуд рипортър", че това е "история, която се развива в Лос Анджелис през 1969 г., в апогея на хипарския Холивуд". Той допълва още, че е работил по сценария пет години, а и е живял в Лос Анджелис през по-голямата част от живота си, включително и през 1969 г., когато е на седем години. Режисьорът споделя, че се вълнува да разкаже история за онзи Лос Анджелис и Холивуд, който вече не съществува. "Не мога да бъда по-щастлив и за динамичния екип на Ди Каприо и Пит като Рик и Клиф", казва още Тарантино. Във филма се включва и Марго Роби в ролята на покойната актриса Шарън Тейт.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама