Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7418714 www.bgdnes.bg

Порноеротика за хора, които мразят Достоевски

Филмът "След" е "50 нюанса сиво" за ученички 

Ако сте си мислели, че "50 нюанса сиво" е дъното, че по-надолу не може, помислете пак. И ако не вярвате, че подобно животно може да съществува, отидете в петък на новата лента "След".

Един поглед върху плаката е достатъчен да разберете за какво иде реч. "След" е екранизация по едноименната поредица на авторката Анна Тод, която може да се похвали с милиони фенове и читатели по цял свят. Книгите й са преведени на над 30 езика и са това, което наричаме "чиклит". Тоест диаметралната противоположност на Достоевски. Именно чиклит вземат хората, които искат другите да ги видят с книга в ръка, но в никакъв случай не желаят да се напрегнат със сложни изречения или - не дай си Боже - метафори и алюзии.

Реклама

Поредицата, проследяваща връзката на главните герои Теса и Хардин, е публикувана за пръв път от 17-годишната Анна в интернет платформата Wattpad и има над 1,5 млрд. прочитания. Продадени са повече от 10 млн. екземпляра от „След” в световен мащаб, бестселър е на "Ню Йорк Таймс" и е начело на класациите за най-продавани книги в Италия, Германия, Франция и Испания. Първата книга от поредицата "След" на Анна Тод е пресъздадена в едноименния филм, за който имате удоволствието да четете в момента.

"След първата им среща бяха обречени" - това е анотацията на "След", но със сигурност не става дума за Каренина и Вронски.

Теса е добро момиче, което има мил и верен приятел. Има амбиции, посока за развитие и майка, която стриктно следи да не се отклони от пътя си. Но едва нанесла се в общежитието си в колежа, попада на Хардин. Той е много по-различен от момчетата, с които е свикнала - има очарователен британски акцент, татуировки по цялото тяло, пиърсинг на устната си и непокорна кестенява коса. Невероятно привлекателен е, но също така и много груб, понякога дори жесток. Теса е объркана и ненавижда Хардин, докато не се оказва сама в стаята с него. Нещо дълбоко и тъмно в него неустоимо я привлича, а целувката му събужда в младата жена страст, която не е подозирала, че съществува.

Носете си пликчета за повръщане.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама