Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7455521 www.bgdnes.bg

Синът на Кали я запозна с гаджето

Певицата направи дует с изгората на Георги

Щом се обичат, нека се вземат, казва изпълнителката на "4-4-2"

Свекърва се готви да става певицата Кали. Най-големият син на гласовитата изпълнителка Георги я запозна с гаджето си Виктория Тодорова, известна с псевдонима си Котенцето. Брюнетката е колежка на Кали. Виктория за разлика от чалга певицата се подвизава в рап средите.

Младата двойка е заедно от скоро, въпреки че се познават от няколко години. Котенцето живее в близост до дома на Кали.

Реклама

"Често я засичам - призна пред "България Днес" изпълнителката на хита "4-4-2". - Георги е гадже с нея. Тя е добро момиче. Харесвам я. Щом се обичат, нека се вземат младите", обясни дипломатично Кали.

След няколко разговора с Котенцето чалга певицата предлага на бъдещата си снаха да направят обща песен. Парчето вече е факт. Носи името "Драми всякакви".

"Получи се доста добре - разкрива Кали. - Вики не пее чалга. Изпълнението й е в нейния стил. В песента има хейт, които на мен лично ми харесва", добавя още Кали.

Певицата разкрива, че няма намерение да помага на бъдещата си снаха.

"Тя пее в различен стил. Не мога да й давам съвети и насоки. Вики е целеустремена. Допада ми изцяло мисленето й", добавя Кали.

Котенцето е една от най-желаните мадами в рап средите. Преди време тя имаше връзка с колегата си Марсо. Двамата освен любовна двойка пяха и в дует.

Реклама
Реклама
Реклама