Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7467370 www.bgdnes.bg

Димо Алексиев в мафиотски филм

Името на продукцията е дълбока тайна

Снима лентата в града на братя Васил и Георги Илиеви

Звездата от "Откраднат живот" Димо Алексиев участва в нов български мафиотски филм. Лентата се снима в родния град на легендарните Васил и Георги Илиев - Кюстендил. Името засега се пази в тайна, но "България Днес" научи, че не е посветена на основателите на ВИС.

За кадрите се разбра от снимка във фейсбук, която пусна скандалният български писател Андрей Велков, придобил популярност с книгите си "Български психар" и "Хрониките на Звеното". На фотото дипломираният политолог и "доктор по улично право", както Велков сам се представя, позира с част от героите във филма. До него е именно д-р Генадиев от "Откраднат живот".

Реклама

"Играя роля на адвокат на мафията във филм. Едно по-различно завръщане в Кюстендил 22 години по-късно", написа Велков, който преди две десетилетия е служил като граничар близо до Града на черешите.

След като стана баща на дъщеричка за втори път, Димо Алексиев се изявяваше предимно на театралната сцена. Това не му попречи през миналата година да заеме второто място в класацията, в която хиляди зрители гласуваха за най-любим актьор. Сега той отново застава пред камера. Както "България Днес" вече писа, Димо Алексиев застава редом с още от най-изявените български актьори и в сериал за ъндърграунда, който се снима в Пловдив. Той ще бъде в 2 сезона от по 12 епизода.

Освен актьорското амплоа преди време Димо Алексиев се изяви и като фотограф. Заедно с половинката си Анжела във Велико Търново дори представиха снимкова изложба, която предизвика голям интерес. Кадрите бяха заснети по време на съвместните им пътувания по света.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама