Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7507428 www.bgdnes.bg

Гани работи за бебе

Плеймейтката иска да е многодетна майка

За бебе работят Джулиана Гани и годеникът й Илиян Найденов. Плеймейтката и мускулестият мачо са заедно от почти година, но вече мечтаят да имат наследник.

Те правят опити от известно време. Гани, която е на 28 години, не иска да става майка на стари години. Затова тя е решила да роди, преди да премине трийсетака.

Реклама

"Мечтая да имам бебе - категорична е Джулиана. - С Илиян правим много секс всеки ден", признава си силиконовата бомба.

Половинката на Джулка също има мераци да става татко. В лицето на силиконката той вижда перфектната майка на децата му.

Двамата са категорични, че едно дете не им стига.

Гани от малка мечтае да бъде многодетна майка. Израства в голямо семейство - има още сестра и двама братя, но от различни бащи. Затова иска и тя да създаде голямо семейство.

"Искам няколко деца - казва Гани.

Силиконката и фитнес инструкторът вече планират сватба. След като Гани най-накрая взе развод от бившия си Станимир Ташев, новият мъж в сърцето на малката Джулка планира най-щастливия ден в живота им. Засега Гани и Илиян не са обявили официално дата, но най-вероятно голямото събитие ще бъде през тази година.

В същото време Джулиана не пропусна да се похвали с поредното пътешествие, което ще предприеме с годеника си.

През септември силиконката ще отиде за дълго в Мексико. Това е една от малкото страни, които Гани не е посетила. Брадърката от дете мечтае да посети страната на ацтеките. В Мексико двойката ще го удари на туризъм, а не само на активна почивка. Джулка вече набелязва местата, които да посети.

За лятото Гани и Илиян ще почиват в Турция. В южната ни съседка брадърката и мачото ще отседнат в лъскав хотел на брега на морето.

Реклама
Реклама
Реклама