Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7515111 www.bgdnes.bg

Гръцко гадже конкурира Николета

Секси попълнение на "Герена"

Павлина роди син на новия защитник в "Левски" Янис Каргас

Супергадже от Гърция е новото секси попълнение на "Герена". Нейното име е Павлина Литриду. Тя е половинка на защитника Янис Каргас.

Новият бранител на "сините" вече парафира договор за цели три години. 24-годишният футболист е първият грък в историята на отбора. Изключение прави само бившият вратар и впоследствие президент Томас Лафчис, който обаче е роден в България и има роден паспорт.

Реклама

Янис Каргас е млад татко, а половинката му впечатлява. Тя е тъмнокоса, висока и със сочен естествен бюст. Мнозина видяха в нея конкуренция на футболна половинка №1 Николета Лозанова. Все пак дамата до вратаря Ники Михайлов има редица пластични корекции по себе си, докато Павлина е изцяло натурална. Неотдавна тя роди син на футболиста.

Гръцката красавица и защитникът са заедно от няколко години. Двамата много обичат да посещават различни екзотични места. Със сигурност Янис ще заведе гръцката красавица и по българските плажове при удобна възможност. Самата тя не крие, че е луда фенка на футбола. Очаква се да бъде на трибуните на "Герена" на всеки мач.

Междувременно в родината му Гърция играчът най-вече е популярен със свой автогол, реализиран преди пет години.

Тогава 19-годишният Янис влиза с гръм и трясък в сайтовете за видеосподеляне, след като бележи злощастно в своята врата в двубой за Купата на страната срещу "Олимпиакос". По това време той носи екипа на скромния "Панахайки".

"Постижението" му стига чак до онлайн изданието на британския вестник "Дейли Мейл". Каргас засича по ефектен начин една топка в своята врата, без около него да има нападател на противника. Иначе центрирането бе безнадеждно и топката щеше да излезе в аут. Гъркът става за смях на цял свят.

Треньорът на "Левски" Петър Хубчев вече изрази задоволство от привличането на Каргас. Гъркът замина заедно с "Левски" на лагера в Австрия. През това време секси гъркинята ще бъде сама, но ще си остане в южната ни съседка. Едва след това тя вероятно ще се премести в София при любимия си в служебното жилище, което Каргас ще получи от клуба.

Реклама
Реклама
Реклама