Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7569292 www.bgdnes.bg

Ето я тайната корона на Дуло

Слага се само от жени нощем, сравнява ДНК кодовете на рода и изцерява болни

Тайната корона на рода Дуло вече е разкрита!

След повече от 1300 години укриваната загадъчна украса излиза на бял свят.

Антена или неизвестно на науката съоръжение, тя сравнява ДНК кодовете на славния прабългарски род и чистокръвните хора. Това сподели пред "България Днес" Асен Асенов, който води свое предаване за езотерика, древна и непозната история в бургаската телевизия Канал 0.

Именно той открива жената, която притежава тайнствената и невиждана корона. Това е Лейла Пугачова - жива наследничка на рода Дуло и пряка потомка на княгиня Олга. Смята се, че тя има български произход и има огромна заслуга за превръщането на русите от езичници в ревностни християни.

Реклама

"25 години тази корона е укривана в уникален манастир в Тибет, където Лейла се замонашва и живее дълго време. При нея идват наши монаси и й казват, че е потомка на рода Дуло и на княгиня Олга. В първия момент тя била поразена, но след като й разказали всичко, станало ясно, че тя е призвана да продължи тайната и нечувана история на това уникално произведение", разказва пред вестника Асенов.

Оказва се, че короната е предназначена за най-големите дъщери на славните ни владетели от хан Кубрат насам. В рода Дуло има две разклонения - северно и южно. Прието е родствениците да се женят помежду си - северни за южни представители, и по този начин да се опазва чистокръвното потомство на Дуло.

"Не е било афиширано, но така се е запазвала непокътната ДНК. Имало специални жени жрици, които стриктно следели за женитбите и да не става кръвосмешение. На някои наследнички им била спестявана тази информация и били укривани. Такъв е случаят и с Лейла, която живяла тогава в Тибет. А сега разказва тези уникални неща за първи път", споделя Асен Асенов и добавя, че се връща в родната Украйна, за да покаже наследството на българския, руския и украинския народ.

Тежки моменти очакват Лейла при завръщането й. Тогава богато семейство научава за невижданата корона. Взривяват колата й в движение и едва оцелява. После отвличат детето й и след платен огромен откуп го връщат в Донбас.

"След това я поканих да ми гостува в предаването и тя разказа всичко това. Каза още, че се слага само от чистокръвни жени, преки наследнички на Дуло. Слага се по време на специални молитви от вечерта до сутринта. Разчита ДНК на човек. Двама журналисти се подлъгали да я сложат и си отишли", споделя Асенов.

Освен всички тези подробности в интервюто Пугачова разкрива още, че ако няма женски наследник в рода, тя се укрива и на всеки 100 години се показва на родствениците.

Реклама
Реклама
Реклама