Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7718741 www.bgdnes.bg

Зидан бесен на играчите

Треньорът на "Реал" (Мадрид) Зинедин Зидан е бесен на играчите след неочакваната загуба с 0:1 в гостуването на "Майорка". След поражението кралският клуб загуби първото място в Испания и бе изпреварен от големия си съперник "Барселона", който спечели с 3:0 като гост срещу "Ейбар".
В мача с "Майорка" не можеше да разчита на контузените Лука Модрич, Тони Кроос и Еден Азар, на когото му се роди дете. В тяхно отсъствие шанс за изява получиха Хамес Родригес, Иско и Лука Йович, но тримата разочароваха с изявите си. "Чувствам се зле - заяви разочарованият Зидан. - Проблемът е, че нашият отбор трябва на всеки три дни да показва колко е добър. Това е нашият проблем и засега не успяваме да се справим с него. Длъжни сме да запишем поредица добри резултати, за да демонстрираме някаква стабилност, ако искаме да спечелим нещо през сезона. Трябва да вкараме повече живот в играта. Травмите са проблем, но не всички са контузени. Тези, които са на терена, трябва да показват с играта си, че имат място в "Реал"."
Вратарят Тибо Куртоа също понесе тежко загубата в Палма де Майорка и я определи като "позор". Белгиецът можеше да се намеси по-добре при гола на домакините, но топката мина покрай плонжа му. "Имахме възможности, но нещо не ни достигаше пред гола - каза Куртоа. - Те имаха едно положение и го вкараха. Това е позор! Трябва винаги да печелим на това място. Почти всички играхме за националните отбори и нямахме много време да се възстановим."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама