Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8077855 www.bgdnes.bg

Нора Шопова АУТ от "Нова"

Сменя попрището

Красивата синоптичка сама напуска, иска да стане юрист

Нора Шопова е аут от "Нова". Едно от най-красивите лица, които ни казват времето, напуска завинаги телевизията. Синоптичка не е уволнена, както се говори. Тя решава сама да се махне от "Нова".
Новината бе потвърдена от няколко работещи в частната медия.
"Не сме я виждали от известно време. Говори се, че е напуснала", коментират кадри на телевизията.


Пред шефовете Шопова изтъква, че има лични причина да напусне. Нора е категорична, че се нуждае от променя след кончината на майка й.
Близки до красавицата, която се изявява и като модел, разкриват, че загубата на любимия човек я стресира. Майката на Шопова почина в разгара на лятото.
Нора и половинката й Траян Косев правят опити за бебе. Стресиращата работа в телевизията, съчетана със загуба на майка й, пречат на Шопова да зачене така желаното бебе. Затова едно от най-красивите лица в телевизията взима решение да се махне завинаги от ефира.
Нора няма да стои дълго без работа. Тя ще продължи да се изявява като модел. Но ще се пробва и в ново поприще.


Шопова има желанието да започне да се занимава със специалността, която е завършила. Нора е магистър по право. Има диплома от УНСС. Именно в университета се среща с голямата си любов Траян.
Половинката на Шопова е успешен юрист от няколко години. Гаджето на сексапилната синоптичка е съосновател на една от водещите консултантски компании у нас, занимаващи се с правни и бизнес услуги. Той вече е предложил работа на половинката си. Въпрос на време е Нора да започне да се занимава по специалността, която е завършила преди няколко години.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама