Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/8390376 www.bgdnes.bg

Сани Жекова бясна от затварянето на планината

Сноубордистката Александра Жекова е възмутена от някои от мерките срещу разпространението на коронавирус у нас. Сани не може да проумее защо са затворени планините, където въздухът е най-чист и хората са раздалечени един от друг. "Скандална е цялата работа!  - пише гневно Жекова. -  Само не разбрах защо затвориха планината/ достъпа до плажа/ морето и забраниха на хората и да спортуват (индивидуални спортове дори), и да дишат, а не въведоха просто ограничителни мерки за движение в планината/по плажа/в морето, в периода:
- да се ходи по един /или по двойки, както повечето семейства са заедно под карантина/
- да се планира достъпа/например по определени квартали/райони и т.н
- да се спазва дистанция при задминаване по пътеките и по-натоварените места
- и ако е необходимо хората да се придвижват в по-натоварените участници на входните пътеки, с нужната “предпазна маска”, “бандана”, или собственоръчно ушита такава- задължително?!
За груповото приготвяне на кебапчетата, пиенето на кафе на двора по съседски, офисния и приятелски “моабет” в компанийка е ясно че трябва да са абсолютно забранени за периода на “социална изолация”, ама толкоз ли сме прости наистина, че не можахме да измислим как аджеба поне и дробовете ни да не закъснеят?!...За мозъците ясно!
Предполагам следващата вълна ще е на хора с психични проблеми, защото освен болни, ще са и гладни и депресирани...
Не е зле “щаба” да не забравя, че не цялото население живее в къщи с двор за милиони!"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама