Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8404931 www.bgdnes.bg

Потвърдена е самоличността на двамата загинали шофьори на камиони на "Марица"

Потвърдена е самоличността на двамата загинали шофьори на камиони при верижната катастрофа на магистрала "Марица" на километър 66-67 край Харманли тази сутрин, съобщиха официално от пресцентъра на прокуратурата. Тежкият пътен инцидент стана малко след 7 часа тази сутрин.

И двамата са били шофьори на товарни камиони с турска регистрация. Първоначално е била установена самоличността на шофьора на единия от камионите, който е турски гражданин, на 46 години. Впоследствие е била установена самоличността и на другия починал, който е български гражданин, на 62 г. и също е управлявал автомобил с турска регистрация. До момента е ясно, че на четири лица са причинени средни телесни увреждания, а още няколко имат по-леки наранявания.

От пресцентъра на ОД на МВР - Хасково информираха и за ранените, получили помощ в МБАЛ - Хасково. В ортопедичното отделение са били приети 60-годишен водач от Сърбия с открита фрактура на ляв крак, 39-годишен мъж от Босна със счупени ръка и крак и разкъсна рана на лява ръка, както и баща и син от Свиленград. Родителят на 42 години е със счупени 6-то и 8-мо ребра и луксация на става на десен крак, а синът му е с фрактура на лакът на дясна ръка. Последният, посетил болницата, е бил 41-годишен турски водач, на който не са били установени травми.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама