Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/8410106 www.bgdnes.bg

Неймар с нов опит да се върне в "Барса"

Сапунката с трансфера на Неймар няма край. Предстои епизод пореден от нейния втори сезон, в който бразилецът се опитва да се върне в "Барселона", след като избяга оттам срещу 222 млн. евро и отиде в "Пари Сен Жермен". През миналата година сделката по завръщането на Неймар в Каталуния не се осъществи, но предстои нова офанзива, твърди местния "Спорт".

Бразилецът, който в момента е в родината си заради коронавирусната инфекция, която завладя света, е готов за завръщане на "Ноу Камп", разкрива изданието.
От "Барса" ще направят всичко по силите си да върнат Неймар, макар че отборът ще иска да привлече и Лаутаро Мартинес от "Интер". Отборът вече има доста застаряваща атака, тъй като Лео Меси и Луис Суарес отдавна са прехвърлили 30-те.
Неймар на практика може да се яви като заместник на Усман Дембеле, който се очаква да бъде продаден след края на сезона във Висшата лига. Все още не е ясно колко ще платят каталунците за него, но сигурното е, че Неймар е категоричен в позицията си да не остава в ПСЖ.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама