Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8778434 www.bgdnes.bg

Зейнеб се завръща в ефир като майка

8 месеца след като роди дъщеря си Мириам 

Повече от година блондинката не се е качвала на токчета и не е влизала в телевизионно студио 

Отново в ефир, по-бляскава от всякога, се завърна водещата Зейнеб Маджукова! Красавицата, която роди през ноември миналата година, стъпи отново в телевизионното студио на "На кафе" миналата седмица, като увековечи завръщането си с много снимки и видеа с приятелите си.
"Повече от година не бях стъпвала в студиото. Не бях стъпвала и в токчетата си. Липсваха ми и двете!", написа блондинката в социалните мрежи. На кадрите тя е с голям букет цветя, с които беше изпратена от своя любим Стоян Балевски отново на работа. За първата си поява в телевизионен ефир тя заложи на сет с къс топ и пола, подчертаваща стройните й крака.
Любопитното е, че Маджукова не изкара докрай майчинството си, а се появи в ефир едва 8 месеца след като даде живот на първородната си дъщеря Мириам.


Преди най-важното събитие Зейнеб изчезна от светските радари, за да се наслади докрай на бременността си, и дори спря да споделя снимки в социалните мрежи. Водещата няма нито една снимка като бременна в мрежата, като пази дълго в дълбока тайна важното събитие.
В началото на февруари 35-годишната бургазлийка отпразнува рождения си ден, като тогава за пръв път се показа след раждането, а тортата й бе с името на дъщеря й, което е най-голямото й богатство.
И въпреки че се връща на екран по-малко от година след като стана майка, Зейнеб изглежда повече от възхитително и в неотразима стегната форма. За да се появи на екран, седмици по-рано тя започва силови тренировки, за които сподели в мрежата: "Направих го! След едногодишна пауза "започнах в понеделник". Казвах си го неведнъж, но все намирах причина да го отложа за следващи дни. След дълга пауза и липса на какъвто и да било спорт (изключвам километричните разходки по време на бременността) днес отново съм в играта, но разумно - тренировка на открито, шлем и социална дистанция!", сподели репортерката на Гала.



Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама