Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9402544 www.bgdnes.bg

Гаджето на левскар се съблече

Половинката на Живко Атанасов по прозрачно бельо

Навън може и да е мрачно и студено, но една футболна половинка разпали страстите на "Герена". Гаджето на защитника на "Левски" Живко Атанасов се съблече за нова фотосесия.

Моделката Любослава Иванова позира само по бельо. От горещите кадри засега може да се видят само два. Но и те са повече от достатъчни, за да влезе сексапилната мадама в мъжките фантазии. На единия сутиенът е от тюл в телесен цвят, като само дантелени плтененици закриват зърната на Любослава. На другия бодито е напълно прозрачно.

Реклама

Манекенката снима новата си фотосесия наскоро, като застана пред обектива на фотографа Андрей Василев. А по време на снимките до нея е бил и любимият й мъж. Живко Атанасов е наблюдавал целия работен процес. Той напълно одобрява горещите снимки на своята половинка.

Връзката между него и моделката се развива с бесни темпове. Двамата са заедно от есента. Те вече живеят заедно, като дори са си взели куче. Покрай празниците бяха неразделни и използваха максимално свободното от тренировки и мачове време на бранителя на "Левски". Сега ще им се наложи да се разделят за известно време. В четвъртък Атанасов и съотборниците му заминават на лагер в Хърватия.

Любослава бързо си спечели славата на една от най-сексапилните половинки на "Герена". Още повече че тя не пропуска да подкрепи любимия си от трибуните на домакинските мачове на "сините".

Моделката е жената, която успя да спечели сърцето на Атанасов след раздялата му с бившата му половинка, пиарката на холивудските продукции у нас Татяна Педересен. Любовта им бе от пръв поглед. Срещат се навръх Нова година 2018 в хотел в Белград. Заживяха заедно почти веднага, като не ги притесняваше фактът, че Педерсен е доста по-възрастна от Живко. Бившата на влиятелния филмов продуцент Дейвид Варод и футболистът дори бяха сгодени. Те бяха заедно в продължение на почти две години. Блондинката се премести в Италия, където бранителят игра преди завръщането си в "Левски".

Краят на връзката им настъпи миналата есен. Като причина за раздялата им Педерсен посочи ревността - от страна и на двамата. Освен това според Татяна футболистът се дразнел, че тя работи и излиза с известни хора. Самият Живко и до днес не коментира какво сложи край на отношенията им. Но вече има нова жена до себе си и по всичко личи, че нещата са сериозни.

Реклама
Реклама
Реклама