Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9447907 www.bgdnes.bg

БГ звезда проби и в Пакистан

Русенката Гюлсим Али тъжи по България, няма време да се прибере 

Българската сапунена звезда Гюлсим Али, която се изявява много успешно в турски сериали, проби и в Пакистан. Нашенката снима в историческата драматична поредица "Ертугрул", разказваща за османски бей, живял през XIII век. Сериалът се излъчва в момента при огромна гледаемост в Пакистан. В лентата Гюлсим играе Аслихан Хатун - най-младата дъщеря на Чандър бей.

Българката е една от най-популярните актриси в южната ни съседка, а последователите й са милиони. Въпреки това родената в Русе актриса тъгува за родината.

Реклама

"Липсват ми приятелите в България", споделя Гюлсим, която отдавна не се е прибирала в родния си град. Причината е, че е затрупана с ангажименти на снимачните площадки и трудно може да отдели време за личния си живот.

"Нямам време дори за социалните мрежи, тъй като продължаваме снимките на сериала, в който имам главна роля. Работим здраво и вече сме много уморени, но подкрепата на публиката ми дава сили и ме прави много щастлива. Радвам се, че ме подкрепят дори хора, които не могат да гледат сериала на техния език и вероятно не разбират", описа всекидневието си Гюлсим.

В момента българката грее в поредицата "Планината на сърцата", където се превъплъщава в ролята на Дилек. Историята е за тримата братовчеди Танер, Рамазан и Вейсел и заплетени любовни истории. Продукцията събира десетки милиони зрители пред малкия екран и популярността на младата българка е огромна.

Гюлсим Али е родена през 1995 година в Русе в семейството на български турци, а през 2009 г. спечели конкурса "Супер модел на България".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама