Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9577540 www.bgdnes.bg

Музикантът Венци Мицов: Аз съм новият Марко Тотев!

Ваксинирах се, после се разболях! Сега съм добре, не съм тръгнал да умирам

"Ако се чудите кой е новият Марко Тотев, това съм аз! Защо ли? Ами защото се ваксинирах и след това се разболях. Сега съм добре, не съм тръгнал да умирам, както го изкарват. Вече и температура нямам. Е, не мога да кажа точно къде съм се заразил, само мога да предположа."
Така музикантът от "Хиподил" Венцислав Мицов разказа ситуацията, в която се намира, след като за ден-два след ваксинация се разболя от пневмония, дошла след коронавирус.
"Разбира се, че е предположение, че съм се заразил на опашката за ваксинация, но пък преди това, а и тогава на опашката спазвах стриктно всички мерки това да не се случи", споделя музикантът.
Венци още е в Александровска болница, а ваксинацията, която си е направил, била на 20 февруари. Първоначално помислил, че температурата му е заради страничния ефект от "Астра Зенека", и смятал, че ще отшуми. След като положението му се усложнило, си направил тест в болницата. Оказал се положителен и го приели в болницата.
"Лекуват ме с два вида антибиотици, инжекции и спокойствие", разказва Мицов. Единствената му грижа в момента е, че няма апетит, но приятелите му в нета се шегуват, че най-сетне е намерил начин да отслабне и да свали кръвното, от което страда от години и дори взима хапове.


"Всяко зло за добро, пич. Сега ще станеш като фиданка", смее се виртуален фен на Мицов, който го чака да излезе, за да се разходят и да си поговорят в парка.
"Написах в нета, че съм Марко Тотев, защото наистина е голям карък да се заразиш веднага след ваксинация. Но не се оплаквам и всичко ще е наред. Лекарите ни са на световно ниво и трябва да ги подкрепим, невероятни са", твърди Венци Мицов.
Пожелаваме му да се оправи бързо!




Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама