Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9704825 www.bgdnes.bg

БГ Хълк след еуфорията в "България търси талант": Само Чък Норис е по-силен от мен!

Щерю от Пещера цепи дърва за "Фермата", атакува "Гласът на България" с Миле Китич

"Само Чък Норис е по-силен от мен! Сега се готвя за "Фермата" и тренирам, цепейки огромни дърва всеки ден". Това сподели българският Хълк.

Реклама

Щерю Иванчев от Пещера хвърли в невиждана еуфория в неделя вечер зрителите и журито на "България търси талант". Докато в предишно издание колоритният мъж влезе в ролята на анимационния герой Хълк, този път охранителят в местен винпром се представи на сцената като българския еквивалент на Стивън Сегал.

Катето Евро, Славена Вътова, Любен Дилов и Ицо Хазарта се забавляваха от сърце на изпълненията на Щерю, който размята пред тях с бойни хватки макети на бандити в стил истинския Сегал. Мъжът демонстрира мускули и пози, които спечелиха усмивките на публиката. С три положителни вота и един отрицателен журито пусна Щерю Сегал напред в шоуто.

След емблематичното участие на пещереца в риалити формата той не губи сили и запретва ръкави за ново предизвикателство. Въпреки че си татуира логото на "България търси талант" на лявата ръка, Щерю се готви за участие и в друг формат, този път изцяло музикален.

"Ще подготвя една от старите и златни песни на Миле Китич за "Гласът на България". Може да се обърне Камелия, а може и Михаела Филева. Важното е да ги впечатля и да покажа, че имам сърце и мога да забавлявам публиката. Имам желание във всяко едно развлекателно предаване да участвам. Аз съм роден да правя шоу и да забавлявам зрителите", сподели пред "България Днес" Щерю дни след фамозното си представяне.

Наред с това българският Хълк очаква обаждане от екипа на "Фермата", където също иска да покаже дух и емоции. "Искам да направим шоу и с "Комиците", а ако им допадне да ме викат, и занапред да го правим. И при Рачков става, и при Цитиридис също. Мога да създавам емоции, забавление и добро настроение", категоричен е пред вестника Иванчев, който все още няма дама до себе си и търси истинската любов.

Реклама
Реклама
Реклама