Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9791741 www.bgdnes.bg

Иво Танев стана Мистър Дядо

За първи път у нас

Млад съм, не ми е изтекла гаранцията, поддържам се с йога и тенис, казва шоуменът

Много спорт и положителни мисли са тайната за младоликия вид на първия Мистър Дядо у нас - шоумена Иво Танев.

Реклама

Талантливият певец и телевизионер е първият дядо в България, който е носител на титлата. Иво е само на 55 години, но така се стича животът му, че вече е дядо на внучка второкласничка. Няма спор, че изглежда поне с десет лета по-млад, а пред вестника той издава и тайната за това.

"Аз съм човек, който не се спира, спортувам всеки ден, плувам, играя тенис, занимавам се с йога. От съвсем скоро приемам и едни хранителни добавки с омега 3 от Норвегия, което се отразява на добрия дух и доброто здраве" - разказва Танев.

Риалити звездата казва, че приема с усмивка титлата, въпреки че е имал резерви към конкурса.

"Странното е, че по принцип съм много скептичен към подобни конкурси. Записаха ме, без да знам, и в един момент ми казаха, че съм на доста сериозна позиция в класирането. Изненадах се, но реших да се впусна в това предизвикателство. И така стана, че взех, че спечелих" - споделя Иво, който гордо позира с короната си по време на церемонията.

Без проблем Танев отвява конкуренцията и печели първото място, а редом до него застава и новата Мисис Баба Диана Петрова.

Реклама

"Дъщеря ми се роди, когато бях на 23 г. Тя пък роди на 25 години. Моята внучка е втори клас в момента и съм млад дядо. Приемам с усмивка и се забавлявам на титлата. Внучка ми много се радва и това е най-важното за мене, защото тя ми е душичка, слънчицето" - казва още Иво, който се шегува, че всеки дядо си има и гаранция.

"От осем години съм дядо, но съм в гаранционен срок, защото на дядовците е 10 години" - през смях споделя шоуменът и допълва, че ако доскоро е бил дядо само на своята внучка Алина, то вече е официално титулован.

Конкурсът "Мистър Дядо" се провежда за първи път у нас. За него бе разкрито още в началото на годината, но организаторите чакаха отпускане на мерките и ситуацията с вируса да се успокои. Както "България Днес" писа, идеята на организатора и лицензиант Меги Савова е конкурсът да стане ежегоден, а в състезанието да мерят сили господа с различни професии и на различни възрасти, но с категоричното условие да имат внуци.

Редом до Иво застана и новата носителка на "Мисис Баба" Диана Петрова. Красивата дама е собственик и управител на козметичен център.

"За мен е чест да спечеля титлата. Длъжна съм да нося короната с достойнство и отговорност пред нашите деца, защото те са нашата протегната ръка в бъдещето. Ще посветя усилията си и на децата с талант от международния конкурс "Васко Абаджиев" за млади цигулари за прославата на талантливите деца от милата ни и прекрасна родина България" - сподели Диана.

По време на конкурса за най-достойни баба и дядо се проведе и надпреварата "Лейди България". За участие във финала бяха избрани 10 представителки на различни професии от над 100 претендентки за титлата.

По време на конкурса беше направен търг в полза на Асоциация за подкрепа на децата. Талантливите малчугани Ивайла Мацина и Елица Узунова изнесоха миниконцерт пред подбраната публика.

Реклама
Реклама
Реклама