Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13744260 www.bgdnes.bg

Слави Трифонов: Не съм мафиот, ще водя листа

"Една от най-големите лъжи е, че съм мафиот. Не съм мафиот и ще участвам като водач на листа в изборите. За нищо на света не бих станал министър. Не бягам от отговорност, не ми е нужно да ставам министър, за да нося отговорност", заяви Слави Трифонов пред БНТ.

Водачът на партията "Има такъв наров" добави, че има сериозен шанс партията му да влезе в следващото Народно събрание, но със сигурност няма да се коалират с ГЕРБ.

Реклама

"Оказа се, че в политиката трябва да си лъжец. Колкото по-добър лъжец си, явно толкова по-добър политик си. Знаех го, но не предполагах, че е точно по този начин. Брутално. Безапелационно. Без никакъв срам", каза Трифонов.

Трифонов се изказа и относно полемиките, които се водят за или против еврото у нас.

"Добре, решили са да направят референдум, но аз съм "за" еврото", така лидерът на ИТН коментира референдума против еврото на ПП "Възраждане".

От думите на Трифонов стана ясно, че за него шансът България да се оправи е да стана президентска република, но засега ще направи всичко възможно "следващият парламент да бъде работещ парламент", категоричен бе лидерът на ИТН.

По темата "Северна Македония" Слави Трифонов коментира:

"Хората се убедиха, че т.нар. македонци действат, само когато са притиснати до стената. Иначе виждаш какво правят. Това е много тъжно. Ако зависи от мен, ще направя всичко възможно да ги притисна, каза той и добави категорично, че трябва да се наложи отново вето за влизането им в ЕС.", завършва Трифонов.

Четете още

Двойник на Слави взривява кръчмите

Двойник на Слави взривява кръчмите

Слави слага Годжи на диета

Слави слага Годжи на диета

Изпълнителката на "Хищна хиена" Петра пред "България Днес":  Песента за Лена е скеч, но текстът ме подразни

Изпълнителката на "Хищна хиена" Петра пред "България Днес": Песента за Лена е скеч, но текстът ме подразни

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама