Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/14029815 www.bgdnes.bg

Неочаквана драма! Съпрузи се оказаха кръвни брат и сестра

Мъж открил, че е генетично свързан с майката на двете си деца. Той бил осиновен две минути след раждането си и не знаел нищо за биологичните си родители, тъй като е бил част от скрито осиновяване.

Мъжът се е запознал със съпругата си преди осем години, когато е работил далеч от офиса в родния си град. Двамата си разменили номера и се уговорили да се срещат всеки път, когато той пътува до нейния щат по работа, докато не му се отдаде възможност да се премести там за постоянно.

Реклама

Част от семейната му история обаче излиза наяве, след като е подложен на изследвания, за да се провери дали може да дари бъбрек на съпругата си, пише Daily Mirror.

"Жена ми се разболя малко след раждането на сина ни и се нуждаеше от трансплантация на бъбрек. Проверихме роднините ѝ и никой от тях не беше подходящ. Реших да се тествам, за да разбера дали мога да дарявам. На другия ден ми се обадиха и ми казаха, че съм подходящ донор."

"След това лекарят каза, че иска да направи допълнителни тестове поради някаква информация от резултатите от тъканния тест за HLA (човешки левкоцитен антиген). Не се замислих много и се съгласих".

Но когато резултатите излезли, мъжът научил, че той и съпругата му имат "необичайно висок процент на съвпадение".

"Бях шокиран и объркан", добавя той. "Той ми обясни, че поради начина, по който ДНК информацията се предава през поколенията, родител на дете може да има поне 50% съвпадение, а братята и сестрите могат да имат 0-100% съвпадение. Рядкост е да имаш високо съвпадение като съпруг и съпруга. Попитах какво означава това."

"Не знам какво да правя, за да продължа напред. Тя е моята съпруга и майка на децата ни", добавя той.

След като споделя своята история в социалните мрежи, мъжът получава множество съвети.

"Вече имаш деца и се предполага, че те са здрави, тъй като не споменаваш за някакви безумни аномалии. Ако сте щастливи, значи сте щастливи. Дарете бъбрека на сестра си-съпруга и продължете да бъдете страхотни родители на децата си", коментират някои от потребителите. 

Четете още

Съпруг зарязва жена, приличала на Бин Ладен

Съпруг зарязва жена, приличала на Бин Ладен

Искра Радева чака второ внуче

Искра Радева чака второ внуче

Камера заснела нападателя на гадателката Тони

Камера заснела нападателя на гадателката Тони

Милена Фучеджиева: Бившият ми съпруг ме удари по лицето пред очите на дъщеря ми

Милена Фучеджиева: Бившият ми съпруг ме удари по лицето пред очите на дъщеря ми

Реклама
Реклама
Реклама