Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/14304693 www.bgdnes.bg

Емили рисува в ареста с флумастери

До месец и половина се очаква съдът да освободи Тротинетката, ще си я приберем при нас, зарича се Тихомир-Мелиса Рангелов

"Емили рисува в ареста, за да мине по-бързо времето. Тя не обича да чете книги, там няма телевизор, затова на свиждането миналата седмица й занесохме флумастери, скицници, тетрадки, за да си прави рисунките", каза за "България Днес" най-близкият приятел на Тротинетката - бившият културист и участник във "Фермата" Тихомир-Мелиса Рангелов.

Реклама

Той не скрива радостта си, че неговата любима Емили се храни по три пъти дневно и изобщо "нито е брадясала, защото никога не е имала брада, нито си блъска главата в стените", това били измислици на жълтите издания, убеден е участникът във "Фермата".

"С Елизабет занесохме на Емили на свиждането миналия четвъртък лекарството й, медикаменти за сън, успокоителни... Купих й фонокарта с 1000 импулса, за да може да разговаря с нас, всяка вечер има право да ни звъни по веднъж", разказа още той.

С годеницата му зарадвали общата им приятелка и с шоколади и кроасани, тъй като това са любимите лакомства на Тротинетката.

По думите на Тихомир-Мелиса арестантката се държи, не може да се отрече, че е измъчена психически, но е и обнадеждена от това, че вероятно до месец и половина ще излезе на свобода.

"Тя има чисто съдебно минало. Затова очакванията ни са да бъде пусната не по-късно от 5 юни", добави Рангелов.

Атлетът изреди и вариантите на наказанието, което евентуално може да получи Тротинетката. "Очакваме условна присъда, домашен арест или съдебно-псиихатрична експертиза", сподели Тихомир.

Реклама

Приятелят на скандалното блонди се позова на думите на един от прокурорите по делото, който е заявил, че не познава такъв случай в историята - заради подобна простъпка да се отиде в затвора. Особено човек като Емили, който няма нито една присъда в биографията си.

"Сега Емили е в следствения арест до приключване на досъдебното производство. Тя е вече половин месец зад решетките, по закон този срок не може да е по-дълъг от два месеца", обясни бившият културист.

Той допуска, че не е изключено неговата приятелка да се отърве и с глоба, но все пак съдът има последната дума.

"Каквото и да става, тя ще бъде пусната и ще си я приберем при нас", зарече се Тихомир-Мелиса Рангелов. Екскултуристът и специалист по диетите довери, че е напуснал квартирата в столичния квартал "Стрелбище" и с другата си приятелка - 30-годишната софиянка Елизабет, са вече във Варна. Тихомир, Елизабет и Емили няколко месеца живяха под един покрив като "любовна триада" във въпросната квартира, но наскоро хазаинът дал ултиматум на бившия атлет да освободят имота, защото имотът му бил необходим. В морската столица Рангелов и Елизабет, с която ще вдигат сватба през септември, са се настанили в апартамента на бащата на екскултуриста и засега не знаят дали и кога ще се върнат отново за постоянно в столицата. "Ние отдавна планирахме да заживеем във Варна", призна за вестника Тихомир-Мелиса.

Четете още

Адвокатката на Емили Тротинетката - Анелия Райчева: Психиатрите ще решат съдбата на Емили

Адвокатката на Емили Тротинетката - Анелия Райчева: Психиатрите ще решат съдбата на Емили

Адвокатът на Денислав, с когото се гавриха Емили и компания, Димитър Киров: Няма да се откажа от делото, това е кауза

Адвокатът на Денислав, с когото се гавриха Емили и компания, Димитър Киров: Няма да се откажа от делото, това е кауза

Психиатрична експертиза вади Емили от ареста

Психиатрична експертиза вади Емили от ареста

Тихомир и Елизабет: Не са били Емили в ареста

Тихомир и Елизабет: Не са били Емили в ареста

Реклама
Реклама
Реклама