Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/14591910 www.bgdnes.bg

Футболистът Станко Йовчев ПРОГОВОРИ била ли е сестра му с Бойко Борисов

Да вземат ДНК от детето й, ако искат, тя знае, че това са пълни глупости и не обръща внимание

Бившият футболист на ЦСКА Станко Йовчев категорично заяви пред "България Днес", че семейството му не се познава с експремиера Бойко Борисов. Неговата сестра Мис Бикини 2006 Борислава Йовчева продължава да бъде замесвана в придобилото популярност разследване "Барселонагейт".

Реклама

Според публикации хубавицата е живяла в скандално придобитото от Борисов имение в каталунската столица. Нещо повече - твърди се, че именно Бойко е баща на дъщеричката й Ема. Скандалът отново набра популярност, след като прокуратурата поиска имунитета на лидера на ГЕРБ, за да бъде разследван точно по тази афера. По въпросното досъдебно производство срещу Борисов са били събрани достатъчно доказателства за пране на пари. Още преди няколко години cпeциaлизирaнoтo звeнo зa бoрбa c кoрупциятa към иcпaнcкaтa прoкурaтурa рaзcлeдвa прoизхoдa нa 5 млн. eврo.

"Дали се познаваме с Бойко Борисов? Никой не познавам аз, никой! Какво ме засяга мен неговият имунитет и "Барселонагейт"? Не спират да замесват сестра ми в това от години. Това са политически работи! Да си се оправят, мен това не ме вълнува по никакъв начин", казва Йовчев в разговор пред "България Днес". Относно това, че съдът е дал разрешение да се вземе ДНК от детето на миската, за да се провери дали действително Бойко Борисов е бащата, Станко каза:

"Да вземат ДНК, да правят каквото искат. Това мен не ме засяга. Аз си имам мое си семейство. Да, сестра ми е част от него. Но аз от години вече съм си самостоятелен и не сме чак толкова близки. Рядко се чувам със сестра ми. И нея не я интересуват тези неща. Тя знае, че това са пълни глупости и изобщо не се занимава", обясни още 34-годишният бивш нападател. Станко каза още, че не следи политическите сътресения в държавата.

"Не ме вълнува политиката изобщо! Вярвате ли, че дори и телевизия не гледам? В България телевизиите са със силните на деня, убедил съм се в това. Когато човекът, на когото сега искат имунитета, беше силен, го подкрепяха. Сега силните са други. Животът не ми зависи от тези политически новини. Когато се оправи политическата сцена в България, тогава предполагам, че никой няма да замесват повече в това. Затова и държавата в момента е в това положение, всичко е объркано", смята Станко Йовчев, спряган за шурей на Бойко.

Името на друга популярна моделка - Ивайло Бакалова, също бе замесено в "Барселонагейт", като тя дори се яви в качеството си на ключов свидетел.

"Това, което се случва в държавата, е ужасно и безпрецедентно. Един човек я държи като заложник на своите собствени интереси", заяви пред Нова телевизия бившата Мис България. Манекенката обяви, че е била заплашвана, но не се страхува за живота си.

Реклама

"Схемата е кошмарна и се започва от най-ниските нива, за да се стигне до най-високите. Как искаме хората да говорят? Тях ги е страх. Майка ми се страхува за мен. Няколко пъти хора от близкия кръг на г-н Борисов идваха да ме предупреждават, че това, което правя, е смело, но имам семейство и две деца", каза още Бакалова. Тя допълни, че нейни познати са чули, че "Бойко Борисов е казал, че ще ни приключи". Близките до манекенката обяснили, че това ще се случи рано или късно, защото бившият премиер бил "изключително отмъстителен".

Стана шеф в "Пирин"

Футболистът Станко Йовчев носеше екипа на ЦСКА между 2007 и 2008 година и след това между 2011 и 2013 г. Той бе известно време извън футбола, но от тази пролет той влезе в управата на "Пирин" (Благоевград). Клубът се бори за оцеляването си в Първа лига.

Четете още

Много подгонени, без осъдени политици у нас

Много подгонени, без осъдени политици у нас

Ивайла Бакалова: Мои познати са чули, че Борисов е казал, че ще ни приключи

Ивайла Бакалова: Мои познати са чули, че Борисов е казал, че ще ни приключи

Заплашвали Ивайла Бакалова заради "Барселонагейт". Знам много за скандала, казва красавицата, която се яви на разпит

Заплашвали Ивайла Бакалова заради "Барселонагейт". Знам много за скандала, казва красавицата, която се яви на разпит

Прокуратурата: Иван Гешев да поиска ИМУНИТЕТА на Бойко Борисов

Прокуратурата: Иван Гешев да поиска ИМУНИТЕТА на Бойко Борисов

Реклама
Реклама
Реклама