Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/15092566 www.bgdnes.bg

Голяма ЗВЕЗДА от турски сапунки дойде у нас, вижте кой български град посети

Българката Гюлсим Али, която е една от най-популярните актриси в турските сапунени сериали, се завърна у нас!

Красивата брюнетка пътува до родния си град Русе, за да се види с роднини и приятели. Гюлсим разкри, че отново е на българска територия, като си пусна снимки от русенския кей, а зад гърба й тече река Дунав. Мегаизвестната актриса край Босфора намира време и излиза на заведение, за да отпразнува рождения ден на близка приятелка.

Реклама

Гюлсим за пръв път попада в светлината на прожекторите през 2009 г., когато печели в София конкурса "Супермодел на България". Тогава тя е едва на 14 г. и е най-малката участничка, но впечатлява журито с отлични мерки и височина от 174 сантиметра. Впоследствие хубавицата представи страната ни на световно дефиле в бразилския град Сао Пауло. Родена е на 18 февруари 1995 г. в Русе в семейството на български турци и никога не губи връзката си с родния град.

Гостуването й в дунавската столица е огромна реклама за града, тъй като Гюлсим има близо 2 милиона последователи в Инстаграм. Стотици нейни почитатели са впечатлени от Русе и изтъкват колко красив е родният й град.

Първите стъпки на Гюлсим в киното са през 2012 г., когато се явява на кастинг и е одобрена за второстепенна роля в поредицата "Последното лято на Балканите 1912". Снимките са в Северна Македония, а след техния край младата актриса заминава да живее в Истанбул за постоянно. Целта й е да усъвършенства турския си език, тъй като преди това основно говори на български. В Турция Гюлсим проби с участието си в няколко суперуспешни сапунки. Въпреки натоварената си програма нашата звезда успя да намери време за България.

Четете още

БГ сапунена звезда показа голям белег
БГ сапунена звезда показа голям белег

БГ сапунена звезда показа голям белег

Русенка е сапунена звезда в Турция
Русенка е сапунена звезда в Турция

Русенка е сапунена звезда в Турция

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама