Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/14001880 www.bgdnes.bg

Вижте култово видео! Кръстаич пие ракия и пее с Миле Китич

Треньорът на националите не изпуска чашата с ракия

Сърбинът вдигна голям купон по случай пълнолетието на сина си

Треньорът на националите Младен Кръстаич пие и пее с турбофолк легендата Миле Китич! Сърбинът вдигна тежък балкански купон в един от най-вървежните ресторанти в Белград по случай 18-ия рожден ден на сина си Матей.

Селекционерът на футболните ни национали събра стотици гости, а Миле Китич изпя специално за тях най-големите си хитове. Кръстаич се включи активно в купона и запя заедно с фолклегендата. Треньорът показа класа на дансинга, въпреки че към певческите му способности имаше известни забележки. 

Реклама

През цялото време Кръстаич не изпускаше чашата с ракия, докато се прегръщаше и пееше с Миле Китич. Както е известно, сърбинът има собствена марка ракия, която произвежда край Войводина и изнася в чужбина. Цената на бутилка от еликсира на Кръстаич се равнява на около 60 лева, а за купона сръбският треньор бе осигурил предостатъчно количество.

В ресторанта треньорът събра голямото си семейство начело със съпругата му Любица и щерките Елена и Светлана. Наскоро 26-годишната Светлана дари Кръстаич с първото му внуче. Но голямата звезда на вечерта бе синът Матей, който бе в центъра на купона. Момчето също е голям фен на Миле Китич, който с радост се е съгласил да пее за семейството. Кръстаич се познава от дълги години с турбофолк легендата и неведнъж е бил на негови концерти.

Треньорът на родните национали не за първи път се доказва като голям купонджия подобно на Боби Михайлов. Неслучайно Кръстаич се договори да поеме България по време на вечеря в ресторант с Боби. Въпреки това неговата съпруга Любица твърди, че не бил по нощния живот. "Той не е нощна птица. Обича приятелите и роднините си. Обожава музиката, да пее."

Купонът на Кръстаич продължи два дни, като гостите се преместиха и в друг ресторант. Там отново имаше оркестър, който свиреше пред заведението, а треньорът не се притесни да удари един гьобек насред улицата.

Четете още

Кръстаич не повика Чочев и Неделев

Кръстаич не повика Чочев и Неделев

Боби М. се кръсти в Кръстаич

Боби М. се кръсти в Кръстаич

Жената на Кръстаич е напомпана със силикон

Жената на Кръстаич е напомпана със силикон

Младен Кръстаич трупа пачки от ракия

Младен Кръстаич трупа пачки от ракия

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама