Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/14043127 www.bgdnes.bg

Любо Пенев в "Хебър": Взискателен съм, но нищо страшно няма

Любослав Пенев са завърна в българския футбол. Той бе представен като новия треньор на "Хебър" (Пазарджик), заменяйки на поста Владимир Манчев. Пазарджиклии са на предпоследното 15-то място.

"Това е изключително голямо предизвикателство, обичам такива. Имаме да изиграем 6+5 мача. Това са 33 точки, не са малко. Така че с общи усилия на треньорски щаб, футболисти, ръководство и фенове, трябва да дадем всичко за тази цел, която сега е една – оставане в елита", отсече Пенев.

Реклама

"С мен ще има двама помощници. Щабът ще е от 5 човека. Треньорът на вратарите и кондиционният остават. С мен идват Ради Здравков и Васко Стоилов. Обичам футбола, обичам да работя", разкри той.

"Личното запознанство с футболистите ще стане на тренировката. Познавам базата, ще е в още по-добър вид. Не е важен само първият отбор, има школа, тя е една индустрия. Разчитам много на младите. За мен това е важното. Ще има две контроли – тази събота с "Миньор" (Перник) в Пазарджик и другата събота с "Локомотив" в Пловдив. Всеки отбор има силни и слаби страни. Няма отбор, който само да побеждава или да губи. Аз съм взискателен треньор, нищо страшно няма, така трябва. Искам дисциплина", продължи Пенев.

"Целта винаги е победа. На първо място ще поставим победата. Притеснение никакво. Аз съм много смел човек. Претендирам, че разбирам от футбол. Всички знания, които имам, ще ги предам на отбора", заяви Ел Голеадор. За последно той работи в ЦСКА 1948, но си тръгна след есенния полусезон.

Четете още

Любо Пенев на бунт срещу мениджъри

Любо Пенев на бунт срещу мениджъри

Пенев скочи на Кръстаич

Пенев скочи на Кръстаич

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама