Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/14188625 www.bgdnes.bg

Сираков отсече: Мъри има цялата власт!

Мажоритарният собственик на "Левски" Наско Сираков взе отношение относно дискусиите около бъдещето на треньора Станимир Стоилов. Направи го със специално обръщение.

Легендата на "сините" обяви, че Мъри винаги е имал доверието му, както и цялата спортно-техническа власт. 

Реклама

Ето цялото обръщение на Сираков:

"Скъпи Левскари, Обръщам се към Вас, във връзка с тиражирани в медиите неистини, че тече процес за отстраняването на Станимир Стоилов от „ПФК Левски”. В четвъртък с огромно възмущение и отвращение прочетох в медиите тази абсолютна лъжа.

Най-отговорно заявявам, че това не само не отговаря на истината, а е добре обмислена стратегия за разцепление в клуба и всяване на напрежение сред феновете. Станимир Стоилов винаги е имал пълното ми доверие, така както и абсолютното спокойствие да работи. Само преди дни той заяви същото. Нещо повече: още с идването му в “Левски” съм казал, че му доверявам цялата спортно-техническа власт. Винаги съм стоял зад него, подкрепял съм го и съм му имал пълно доверие. Докато аз съм мажоритарен собственик на клуба, пред мен никога няма да стои въпроса за неговото отстраняване, каквито информации се тиражират.

Никога, по никакъв начин не съм се съмнявал в неговата лоялност към към „ПФК Левски” и към Вас - многобройните ни привържаници. В мои обръщения към Вас съм откроявал работата му. В тази връзка заявявам, че никога на дневен ред не е стояла смяната му, както определени лица се опитват да внушават.

Дълбоко съм убеден, че няма истински Левскар, който диша и живее с проблемите на клуба да повярва на тези откровени лъжи, които бяха казани и услужливо тиражирани, с единствената цел да се сее напрежение и разкол в любимия ни клуб. Няма как да стоя безмълвен, когато без капка срам, определени хора се опитват всячески да насаждат разединение. Всички Вие знаете, че нееднократно и в най-трудните моменти съм доказвал отношението си към Станимир Стоилов. Спасяването на любимия ни клуб е историческа кауза и аз няма да позволя на никой да манипулира сплотената ни общност. Толкова по темата за сега.

Предстоят ни два тежки мача в София, за които призовавам всички Вас, нашите верни привърженици да изпълните стадиона и така, както само Вие можете да изразите своята подкрепа към отбора и треньора!

Вярвам, че щастливите ни мигове и победи заедно предстоят."

Четете още

Иво Ивков аут от "Герена" след махленски скандал

Иво Ивков аут от "Герена" след махленски скандал

Нова драма в "Левски": Мудни бранители тормозят Мъри

Нова драма в "Левски": Мудни бранители тормозят Мъри

Бивш шеф на "Герена": Битката е за акциите на "Левски"

Бивш шеф на "Герена": Битката е за акциите на "Левски"

Наско Сираков: На есен ще правим втора кампания за НАП

Наско Сираков: На есен ще правим втора кампания за НАП

Реклама
Реклама
Реклама