Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/14207044 www.bgdnes.bg

Мъри се връща в Хасково в къща мечта

Няколко години отнема строежът на вилата, която се намира на язовир "Клокотница"

Станимир Стоилов ще се прибере в Хасково след раздялата с "Левски". Мъри ще има на разположение чисто новата си вила край родния му град.

Реклама

"България Днес" научи, че специалистът е вдигнал истинско бижу на любимото си място за риболов край язовир "Клокотница". Водоемът се намира на 2 км от Хасково. Това е любимото място за риболов на Стоилов.

Построяването на къщата е отнело няколко години. Продължило е толкова време заради желанието на Стоилов всичко да е изпипано до последния детайл. Къщата е изградена на мястото, където преди това специалистът имаше нещо като бивак.

Сградата е готова, а наскоро е било и официалното й освещаване. Всъщност събитието се е състояло ден преди гостуването на "Левски" на "Арда" на 19 март. Тогава Стоилов оставя "сините" играчи за кратко в хотела им, за да може местен поп да освети новото му бижу. На церемонията присъстват едва няколко човека. Освен най-близките на Мъри там е и мажоритарният собственик на "Левски" Наско Сираков. Това става по-малко от месец преди треньорът да хвърли оставка, когато вече циркулираха слухове за обтегнати отношения между него и шефа му.

Стоилов е страстен риболовец. Той използва всеки свободен миг, за да мята въдицата край Хасково. Другото му любимо занимание е да играе карти с приятелите си във вилата. Там Мъри прекарва и времето си между различните ангажименти.

В същото време "България Днес" разбра, че дъщерята на Стоилов - Весела, се е опитала да го убеди да остане в "Левски". Девойката, която живее в Мадрид, е луд фен на "сините". Весела не пропусна мач на отбора, когато си беше в България, откакто баща й се завърна начело на "Левски". Момичето бе и сред най-развълнуваните от спечелената Купа на България миналата година. Тогава Весела се просълзи от щастие, докато празнуваше трофея с татко си на терена. Сега именно тя е човекът, опитал да разубеди Стоилов да не подава оставка. Неуспешно.

Четете още

Актьор подкрепи Мъри в "Левски"

Актьор подкрепи Мъри в "Левски"

Наско Сираков обвини Мъри в "неистина" и призна: По-тежка нощ не съм имал!

Наско Сираков обвини Мъри в "неистина" и призна: По-тежка нощ не съм имал!

Сираков отсече: Мъри има цялата власт!

Сираков отсече: Мъри има цялата власт!

Станимир Стоилов: Взех решение, ще го кажа утре

Станимир Стоилов: Взех решение, ще го кажа утре

Реклама
Реклама
Реклама