Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/14364616 www.bgdnes.bg

Любо Пенев готов да спре ЦСКА за титлата

Любослав Пенев е готов да спре ЦСКА-София в битката за титлата с "Лудогорец", с надеждата да осигури на сегашния си отбор "Хебър" глътка въздух и място в Първа лига през следващия сезон.

Мачът е утре от 18 ч. в Пазарджик и градът вече живее с тръпката на футболния сблъсък. Стадионът може да побере около 5000 зрители и всички места ще бъдат заети, съобщиха за "България Днес" от "Хебър". Очакванията са, че около 1500 места ще бъдат окупирани от привърженици на "червените". Домакините не се притесняват от ексцесии по време на срещата и вярват, че техния треньор Любослав Пенев, който е легенда на "армейците", ще бъде посрещнат с уважение от гостуващите привърженици.

Реклама

Двата тима влизат в мача от коренно различни позиции. "Хебър" се бори за своето оцеляване в елита, а ЦСКА-София трябва да запази живи амбициите си за титла след поражението от "Лудогорец" на "Армията" с 0:1. "Агитките на "Хебър" и ЦСКА не са враждуващи, очакваме спортсменско отношение - коментира пред "България Днес" пресаташето на домакините Йоана Белоконска. - Ние не сме се предали, ще се борим за това "Хебър" да остане в Първа лига. Вярвам, че привържениците на ЦСКА ще се отнесат с респект към Любослав Пенев. Интересът към мача е голям, усеща се вече емоцията от предстоящия двубой. Организацията ще бъде подобна на тази, която направихме за мача с "Левски".

"Хебър" влиза в мача срещу ЦСКА-София с приповдигнато настроение. Отборът на Любо Пенев постигна гръмка победа при гостуването си на "Локо" (София) с 4:1 в последния кръг от Първа лига.

Любослав Пенев беше лаконичен за предстоящия двубой с "червените": "Мачът с ЦСКА ще бъде специален за мен."

От "Хебър" приканват зрителите на двубоя с ЦСКА-София да отидат по-рано на стадиона. Пропускателният режим ще бъде стриктен, a заради проверките на полицията влизането ще става по-бавно от обикновеното. На стадиона няма да се допуска вкарване на бутилки с минерална вода и твърди предмети. От управата на клуба домакин приканват привържениците за стриктно спазване на определените сектор, блок и място на седалка. Децата до 14 години влизат с придружител, декларация и без билет.

Четете още

Любо Пенев в "Хебър": Взискателен съм, но нищо страшно няма

Любо Пенев в "Хебър": Взискателен съм, но нищо страшно няма

Любо Пенев на бунт срещу мениджъри

Любо Пенев на бунт срещу мениджъри

Любо Пенев изгонен с камъни от "Армията"

Любо Пенев изгонен с камъни от "Армията"

Бившата на Любо Пенев го закъса

Бившата на Любо Пенев го закъса

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама