Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/15269451 www.bgdnes.bg

ШОК ЗА "СИНИТЕ"! Петрис реже "Левски", отива при врага

ЦСКА 1948 фаворит за подписа на бранителя

"Левски" почти сигурно ще се раздели с един от основните си играчи Жереми Петрис в близките дни. Десният бек ще бъде продаден.

Защитникът има договор със "сините" до края на сезона. Ръководството на клуба вече проведе преговори с бранителя и агента му за продължаването на контракта му. Петрис е отказал предложението на "Левски". Бил е категоричен, че не желае да остане на "Герена" след 30 юни 2024 година.

Реклама

За да не го изпуснат без пари, "сините" ще приемат негов трансфер сега. Различни информации спрягат Петрис за трансфер в "Лудогорец" по подобие на доскорошния му съотборник Ноа Сонко Сундберг.

"България днес" научи, че има изненадващ друг фаворит за подписа на защитника. Става дума за ЦСКА 1948. Там Петрис ще получава доста по-висока заплата, отколкото в "Левски". "Сините" ще получат трансферна сума за бранителя, който дойде в отбора като свободен агент.

Продажбата на Петрис може да стане още между двата мача с "Айнтрахт" (Франкфурт) в Лигата на конференциите. Трансферният прозорец в България е отворен до 7 септември.

Защитникът пропусна двубоите с "Апоел" (Беер Шева) в Европа и с "Ботев" (Враца) в Първа лига заради травма, получена в началото на срещата с "Локотомив" (Пд). Бе на линия за снощното домакинство на германците, а след него ще бъде решена съдбата му.

За разлика от казуса с Петрис, "Левски" е на път да постигне успех с останалите играчи с изтичащи договори в края на сезона. Цунами, Андриан Краев, Кристиан Димитров и Уелтон са близо до продължаването на своите контракти с клуба.

Четете още

"Айнтрахт" спи в хотела на "Апоел"

"Айнтрахт" спи в хотела на "Апоел"

"Синият" Дарлан тъгува за жена и дете

"Синият" Дарлан тъгува за жена и дете

Шок за "Айнтрахт" преди "Левски"!

Шок за "Айнтрахт" преди "Левски"!

Героят на "Левски" Роналдо бил пред смяна, а вкара гола на сезона

Героят на "Левски" Роналдо бил пред смяна, а вкара гола на сезона

Реклама
Реклама
Реклама