Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/15237389 www.bgdnes.bg

"Синият" Дарлан тъгува за жена и дете

Половинката и синът му от Бразилия кацат скоро в София

Халфът на "Левски" Дарлан изигра силен мач срещу "Апоел" (Беер Шева) в Лигата на конференциите и е сред най-добрите на терена за победата с 2:1. Полузащитникът все още е тъжен извън терена. Той е далеч от съпругата и детето си.

Красивата Каролина и малчуганът подготвят пристигането си в София от Бразилия скоро. В момента семейството е разделено от около месец. Дарлан не можа да присъства на важно събитие - първия рожден ден на малкия. Той бе преди няколко дни. Таткото вече избира жилище, където да посрещне най-важните хора в живота си.

Реклама

Интересно е, че точно преди трансфера на Дарлан в "Левски" футболистът и половинката му сключват и брак. Правят го на скромна церемония, на която присъстват само най-близките им хора. Каролина избира елегантна бяла рокля, която спокойно може да носи и на други събития.

Каролина е бивша състезателка по художествена гимнастика. Има медали от редица състезания в родината си. На най-женствения спорт дължи и изваяното си тяло. Красавицата е с Дарлан от няколко години. Халфът й предлага брак в края на 2021-а. Синът им се появява през август 2022 година. От началото на юли вече са и официално семейство.

Освен фамилията си Дарлан има още една страст извън терена - ездата. Футболистът язди от малък. Отдава се на хобито си, когато е почивка. Дядо му винаги е отглеждал коне и той израства сред тези животни.

"Много обичам да яздя в свободното си време - разкрива бразилецът. - Това е много силна гаучо традиция. Винаги съм харесвал ездата. На коня трябва да сте балансирани. Ако загубите равновесие, падате. Във футбола също. Винаги трябва да си концентриран, да знаеш какво искаш да направиш."

Четете още

ПСЖ се разбра със звездата на "Айнтрахт" Коло Муани

ПСЖ се разбра със звездата на "Айнтрахт" Коло Муани

Героят на "Левски" Роналдо бил пред смяна, а вкара гола на сезона

Героят на "Левски" Роналдо бил пред смяна, а вкара гола на сезона

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама