Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/16655609 www.bgdnes.bg

5 млн. евро иска "Лудогорец" за Текпетей

*Гореща трансферна зима в Разград

*"Орлите" подсилват защитата с нови играчи

Горещи трансфери стяга "Лудогорец" през зимата! Шампионът на България е готов да приеме оферта за една от звездите си Бърнард Текпетей (26), но само ако за него бъдат предложени най-малко 5 млн. евро. Това научи "България Днес" от свой източник, запознат със ситуацията на "Хювефарма Арена". Ганаецът беше спряган за трансфер още през лятото, но в крайна сметка остана в Разград. Договорът на Текпетей изтича през лятото на следващата година и ако не подпише нов контракт, футболистът може да си тръгне без пари след края на сезона.

Турският "Бешикташ" и френският "Монпелие" са отборите, за които е известно, че имат интерес към привличането на Текпетей. Всичко по въпроса за бъдещето на Бърнард ще зависи от това колко пари ще бъдат сложени на масата за преговори.

Реклама

"Лудогорец" със сигурност няма да продава на всяка цена. Клубът търси футболисти, с които да се подсили на поне две позиции в защита - ляв и десен бек. Техническият директор Козмин Моци е натоварен със задачата за намери подходящи играчи в родината си Румъния.

Няма определен лимит за парите, които ще бъдат похарчени за зимни трансфери в "Лудогорец". Счита се, че сумата от 3 млн. евро ще бъде достатъчна за привличането на двамата необходими бранители. При добра възможност ще бъде привлечен и атакуващ полузащитник, но на този пост няма да се търси задължително нов футболист.

Няма промяна в целите на "Лудогорец". Отборът се цели в Шампионска титла и Купа в България и продължаване напред в Лига на конференциите, където през февруари съперник ще бъде швейцарският "Сервет" (Женева).

Четете още

Мартин Петров КАЗА ще бие ли "Лудогорец" женевския "Сервет"

Мартин Петров КАЗА ще бие ли "Лудогорец" женевския "Сервет"

В мач за 3 млн. лева се хвърля "Лудогорец"

В мач за 3 млн. лева се хвърля "Лудогорец"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама