Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/16720401 www.bgdnes.bg

Пот се лее в ЦСКА на празниците

Пот се лее в ЦСКА по време на коледните празници! Футболистите са в почивка до 6 януари, но въпреки това голяма част от тях не спират с тренировките. За играчите са изготвени индивидуални програми, които трябва стриктно да спазват. Един от най-старателните е нападателят Дюкенс Назон, който трябва да сваля килограми. Голмайсторът на "червените" се поти здраво във фитнеса и резултатите вече се виждат. В края на полусезона Назон не изглеждаше в най-доброто си физическо състояние и видимо му липсваше скорост. Тримата вратари на ЦСКА също не спират да тренират по време на празниците. Димитър Евтимов и Марин Орлинов поддържат форма у нас, докато титулярът Густаво Бусато се готви в родината си. 

От своя страна защитникът Християн Петров и халфът Станислав Шопов участваха на шоу турнир по минифутбол в Пловдив. В отбора им бяха още Станислав Работов от "Ботев" и Димитър Тонев от "Крумовград". Срещу тях се изправи тимът на Тодор Неделев от "Лудогорец", който победи след 1:1 в редовното време и дузпи.

Реклама

ЦСКА се събира на 6 януари за подготовка, като в първите два дни футболистите на Нестор Ел Маестро ще преминат медицински изследвания. На 14 януари "червените" заминават за лагер в Турция, където ще останат до 4 февруари.

В "Левски" също залагат на тренировки, вместо да наблягат на пържолите. Вратарят на "сините" Пламен Андреев бе забелязан да тренира заедно с бившия си съотборник Филип Кръстев на стадион "Георги Аспарухов". Андреев имаше няколко лоши мача през есенния полусезон и се опитва да влезе във върхова форма за пролетта. Неговият приятел Филип Кръстев се завърна от САЩ, където неговият "ФК Лос Анджелис" загуби финала на местното първенство. Бившият футболист на "Левски" има върху какво да работи, тъй като засега не може да се наложи в тима от Ел Ей.

Четете още

ВОЛЯ ЗА ЖИВОТ! Ники от Калофер сбъдва мечти с един пръст

ВОЛЯ ЗА ЖИВОТ! Ники от Калофер сбъдва мечти с един пръст

Десподов печели "Футболист на годината"

Десподов печели "Футболист на годината"

Гриша Ганчев опъва чадър над Ел Маестро

Гриша Ганчев опъва чадър над Ел Маестро

Виенски бръснар ще спасява ЦСКА

Виенски бръснар ще спасява ЦСКА

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама