Реклама
https://www.bgdnes.bg/misterii/article/13767573 www.bgdnes.bg

Уфологът Ценко Симеонов: Свалените над САЩ са извънземни!

Те са от по-нисша раса и се опитват да напуснат Земята, защото предстои голям катаклизъм, казва още контактьорът

Доли ЛУКАНОВА

Нисши раси извънземни се опитват да напуснат планетата ни. Това твърди пред "България Днес" уфологът Ценко Симеонов.

Реклама

Изказването му е по повод зачестилите НЛО над САЩ. Военновъздушните сили (ВВС) на Америка поразиха с ракета неидентифициран обект, летящ над езерото Хюрън, където минава границата между САЩ и Канада. Това се оказа третият такъв случай, след като по-рано бяха поразени други обекти в Аляска и Канада, тъй като са летели на височина, която е представлявала заплаха за пътническите самолети.

"Не бива да се вярва на никого, особено на американците. Те са способни да изфабрикуват какво ли не. Целта е хората да не мислят. Това са нисши раси извънземни, но за нас, разбира се, са безумно висши. След напускането на висшия ешелон на рептилите тук останаха всички, които няма къде да избягат", споделя пред вестника Ценко.

Изгнаниците правят всичко по силите си, но вибрационното поле на планетата ни е силно отслабено, което прави корабите на нисшите извънземни видими за обикновените хора. Затова ВВС на САЩ ги засичат и започват да стрелят по тях.

"Възможно е да бъдат убити. Тези същества имат енергийни щитове, които поради промени на енергийното ниво на земята те стават видими и могат да бъдат атакувани. Това е същото като свалянето на изтребител - може да гръмне и да убие пилота на място, може и да не се взриви и животът да бъде спасен", обяснява уфологът.

Според Симеонов причина за изселването на извънпланетните същества е библейски катаклизъм, който предстои съвсем скоро.

Реклама

"Манипулацията от управляващите е брутална. Включително и за това, което предстои. Ще има промени на планетата! Тези промени са причинени от нас, хората, и от разрушителния път, по който сме тръгнали. Ще се случат съвсем скоро и не говоря за години, много по-малко е времето", категоричен е уфологът.

Ценко общува телепатично с извънземната раса. Три вечери поред мъжът получава информация за страшни природни бедствия. По думите му вече всички подводни вулкани са увеличили своята дейност. Съвсем скоро ще видим как видимите действащи и недействащи вулкани ще изригнат. Съединените американски щати ще потънат. Ще останат само планинските вериги.

Знаейки за предстоящото пречистване на планетата, върховните членове на Галактическата конфедерация са напуснали Земята. Сега по-маловажните същества от тази раса са в паника и се опитва да се спасят, но по думите на Симеонов те няма да могат да избягат.

"Интересни са за САЩ, защото имат съвсем нови технологии, непознати на човечеството. Американците искат да се сдобият с тях, но не могат. Мислите ли, че ако можеха, вече нямаше да са унищожили Путин? Ако можеха да унищожат руския президент, вече да са го направили, но зад него стои Галактическата конфедерация. Тя му предостави оръжия, с които никой не може да го пипне. Поради тази причина никой не смее да направи нищо. Путин има технологии, които и след 30 години никой няма да има!", допълва асеновградчанинът.

Големите катаклизми имат за цел да премахнат хората и на тяхно място да застане така наречената шеста раса. Тя вече е готова и чака подходящия момент да стъпи на планетата ни и да поведе живота през нови ценностни системи. Съществата от този вид са хибриди между хора и извънземни. Според информацията, която има феноменът, въпросната шеста раса е създадена от Космическата галактическа конфедерация с идеята да противодейства на всички останали по-ниско в своето вибрационно, интелектуално и духовно развитие индивиди. За представителите на този нов вид генетично е заложено да владеят телепатия, телекинеза, телепортация, материализация. Т.е. да използват енергията от Вселената, без да се нарушава хармонията в природата, връзката между планета и Космос.

Според български уфолози, които живеят в Америка, извънземен разум на нашата планета със сигурност има. Последните случаи от САЩ категорично не са свързани с тази раса.

"Тези обекти не са НЛО. За първия обект, който беше свален, е вид балон с шпионски цели и потвърдено, че е китайски. Втория, който свалиха скоро и който падна на канадска територия, мисля, че все още няма потвърждение, но по всичко ми прилича на китайски балон", коментират пред "България Днес" българският клуб на уфолозите в щата Калифорния.

Твърдят, че това са китайски балони

Балони за шпионаж или НЛО? Това е въпрос, породил се след заснемането и свалянето на мистериозни обекти в небето над САЩ и Канада в последните дни. Американските власти все още не са намерили останките на летящите обекти. Администрацията на президента Байдън е под натиск да каже на обществото какви са били летателните апарати. Те бяха свалени в три поредни дни от бойни самолети на американската авиация. Два от тях са в отдалечени райони на Аляска и Канада. Третият е на дъното на голямото и дълбоко езеро Хюрон. Досега са открити само сензорите на големия балон, свален по-рано в Атлантическия океан. След загадъчни и уклончиви изказвания на някои високопоставени военни в понеделник говорителката на президента каза, че със сигурност не става дума за извънземни.

Пришълците направили Ванга пророчица

Пророчицата Ванга не просто вярвала в съществуването на извънземни, а твърдяла, че имала връзка с тях и те й помогнали да изяви дарбата си. Това пророчицата говорела често пред познати, потвърждава го и руският журналист Сергей Кастарной, който поддържал близки отношения с феномена в последните години на живота й. Кастарной, както и редица други, твърди, че Ванга му споделила как вече като била сляпа и имала видения, веднъж сънувала, че й се явява рицар в бяло. По-късно тя сметнала, че може би той е бил извънземен. Рицарят й казал, че тя трябва да използва дарбата си, за да помага на хората. Така благодарение на съществата не от този свят Ванга станала пророчица и поела съдбата си. Според Кастарной черквата на Ванга в Рупите също била свързана с извънземните, тъй като била направена като НЛО кораб. Това било и причината пророчицата да е в обтегнати отношения с църквата.

Ванга многократно говори за извънземни. Казвала, че най-често се среща с такива от планета, странстваща из Космоса. Те били много положително настроени към нас и искали да ни помагат. В запис от май 1979 г. ясновидката отсича, че след 200 години ще направим контакт с извънземния разум. А 9 години по-късно пророчицата открито заявява, че от години виждала извънземните. Те били много работливи и точно организирани. Тя твърди, че на много планети из галактиката и вселената има извънземни, но нарочно ни обърквали в информацията, защото сме на много ниска степен от развитието и тази информация щяла да ни се отрази зле, в различни крайности. Дори и с това, че сме щели да ги приемаме за богове, а те изобщо не били такива.

Зона 51 крие тайната от Розуел

Базата на ВВС на САЩ, или както е по-известна - Зона 51, се намира в езерото Грум, сухо езеро в пустинята Невада, на 135 километра северно от Лас Вегас. Всичко, което се случва в границите на тази територия, е строго секретно, а обществеността се държи далеч от мястото чрез предупредителни знаци, електронно наблюдение и въоръжена охрана. Също така е незаконно прелитането над Зона 51, въпреки че мястото вече се вижда на сателитните изображения. Базата разполага с писти с дължина до 12 000 фута (2,3 мили/3,7 км).

Зона 51 е създадена по време на Студената война между САЩ и Съветския съюз като съоръжение за изпитания и разработка на самолети, включително разузнавателните самолети U-2 и SR-71 Blackbird. Въпреки че е открита през 1955 г. съществуването й е официално признато от ЦРУ едва през август 2013 г. Четири месеца след признанието на ЦРУ президентът Обама стана първият президент на САЩ, който спомена публично Зона 51. Въпреки че официалната информация е оскъдна, се смята, че американските военни продължават да използват Зона 51 за разработване на модерни самолети. Смята се, че там работят около 1500 души, като много пътуват с чартърни полети от Лас Вегас.

Тайната около Зона 51 е помогнала за подхранването на много конспиративни теории. Най-известно е твърдението, че мястото крие извънземен космически кораб и телата на неговите пилоти, след като те са се разбили в Розуел, Ню Мексико, през 1947 г. Американското правителство казва, че няма извънземни, а катастрофиралият кораб е метеорологичен балон. Други твърдят, че са виждали НЛО над или близо до мястото, а други, че са били отвлечени от извънземни и дори са били провеждани експерименти с тях, преди да бъдат върнати на Земята.

През 1989 г. мъж на име Робърт Лазар твърди, че е работил по извънземни технологии в Зона 51. Той казва, че е виждал снимки на извънземни и че правителството използва съоръжението за изследване на НЛО.

Четете още

Уфологът Ценко Симеонов:  Черно море крие база на извънземни

Уфологът Ценко Симеонов: Черно море крие база на извънземни

Уфологът Ценко Симеонов с разкритие за "България Днес":  Открих нов вид извънземно!

Уфологът Ценко Симеонов с разкритие за "България Днес": Открих нов вид извънземно!

Уфологът Ценко Симеонов алармира: Лъчезар Филипов е седмата жертва на череп от НЛО
Уфологът Ценко Симеонов алармира: Лъчезар Филипов е седмата жертва на череп от НЛО

Уфологът Ценко Симеонов алармира: Лъчезар Филипов е седмата жертва на череп от НЛО

Рекорден брой НЛО у нас
Рекорден брой НЛО у нас

Рекорден брой НЛО у нас

Реклама
Реклама
Реклама