Реклама
https://www.bgdnes.bg/misterii/article/13879326 www.bgdnes.bg

Уфологът Ценко Симеонов пред "България Днес": Бил съм в отвъдното много пъти

Аз съм най-старата душа на света, време е да се прибирам

 Доли ЛУКАНОВА

"Бил съм много пъти в отвъдното! Водя там заблудени души, които са останали на Земята. В момента, в който тялото умре, душата няма енергията да се върне и започва да се лута. Моята мисия е спасяването на тези души."

Това заяви пред "България Днес" експертът по паранормални явления Ценко Симеонов. Електроинженерът, който откри череп на извънземно в Асеновград и снима НЛО на мостика в Бургас, общува телепатично с извънземна раса. При Ценко всичко започва още докато е дете. Първоначално сънува сънища, които не може да си обясни. През 1990 година започва спонтанно да излиза от тялото си вечер. С годините започва телепатични контакти, да пише и рисува под импулс, диктуван му от друг разум.

Реклама

"Мина доста време, научих се да пътувам и в така наречения отвъден свят, където отива всяка душа. Водил съм приятели и близки, които са починали. Водил съм душите им там. Срещал съм хората, които пазят познанието - с бели коси и бели бради, в Тибет, в Тиян Шан, в Златния град заедно с Апостолите. Виждал съм Иисус Христос, Св. Богородица и всички останали светци, както вие виждате хората около вас", допълва Симеонов.

По думите му той е най-старата душа на планетата. Прераждал се е безброй пъти, като твърди, че първото му прераждане е било, когато на Земята не е имало нищо.

"Това ми е последното прераждане. Прибирам се! Когато тялото умре, душата има два избора. Единият е да се прероди в нова обвивка и да помага на хората, другият е да се върне в Универсума, при Бог. Доскоро бяхме трима с най-старите души в този свят, но другите двама се прибраха. Останах само аз. Време е да си вървя", разкрива Ценко.

Мъжът споделя още, че се е нагледал на много неща. Едно от най-силните му прераждания е през 14-и век. Докато е бил дете, е живял на извънземен кораб. Малко преди на навърши 15 години, го спускат на Земята, за да се учи. Озовава се някъде между Китай и Монголия. Запознава се с белобрад старец, който му разкрива неземни тайни.

"Докато ме обучаваше, започна войната между монголците и китайците. Влезнахме в една пещера, много дълбоко, за да се скрием. Когато се огледах залата ми приличаше на кабината на космически кораб. В нея можеше да се командва всичко, дори да се контролира времето", връща се в спомените си уфологът.

Според него всичко е свързано с преражданията и с това колко стар е духът на един човек. Когато преражданията са много, тогава душата успява да осъществи по-лесно връзка със съзнание-тяло и по-лесно се възприемат тези неща. В същото време не означава, че когато една душа се е прераждала повече пъти, тя се е издигнала духовно. Тя трябва да намери пътя, за да продължи духовното си израстване.

Реклама

"Когато душата излиза на пътешествие се свързва с тялото чрез сребърна нишка. Когато човек почине, тази нишка вече няма енергия и душата не може да се върне в тялото. Така започва да се лута. Моята мисия е да помагам на такива души. Срещал съм и други като мен, но много по-млади като прераждания. Когато ме видят, изпадат в шок, защото само са чели за подобни неща", завършва феноменът.

Св. Атанасий му позволява да го снима

Светец се появява посред бял ден пред Ценко Симеонов. Свети Атанасий Велики не просто се показва на мъжа, но и позволява да го снима. Това се случва преди няколко години по време на осветяването на параклис "Св. Атанасий Александрийски" край Асеновата крепост.

Свети Атанасий Велики е египетски богослов и духовник, патриарх на Александрия от 328 до 373 година. Той е един от най-видните богослови и радетели за чистотата на вярата и се приема за първия разпространител в Европа на възникналото в Египет монашество.

Четете още

Уфологът Ценко Симеонов: Свалените над САЩ са извънземни!

Уфологът Ценко Симеонов: Свалените над САЩ са извънземни!

Уфологът Ценко Симеонов:  Черно море крие база на извънземни

Уфологът Ценко Симеонов: Черно море крие база на извънземни

Уфологът Ценко Симеонов с разкритие за "България Днес":  Открих нов вид извънземно!

Уфологът Ценко Симеонов с разкритие за "България Днес": Открих нов вид извънземно!

Уфологът Ценко Симеонов алармира: Лъчезар Филипов е седмата жертва на череп от НЛО
Уфологът Ценко Симеонов алармира: Лъчезар Филипов е седмата жертва на череп от НЛО

Уфологът Ценко Симеонов алармира: Лъчезар Филипов е седмата жертва на череп от НЛО

Реклама
Реклама
Реклама