Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/13933188 www.bgdnes.bg

Баян станал приятел с вълка от "Войната на буквите"

Вълкът, който познаваше мачове от световното в ефира на БНТ, е звезда и във "Войната на буквите".

Черок има главна роля в сериала на държавната телевизия. В много от сцените вълкът си партнира с хита от лентата - екранния Баян, изигран от младия актьор Даниел Върбанов. Според митологията наследникът на цар Симеон е човек-вълк, или, иначе казано, може да се превръща в животното.

Реклама

В последната серия, излъчена в неделя, Черок води екранния Баян към Цариград.

"Много беше трудно да се заснеме тази сцена. Черок трябваше да върви и да спира постоянно. А това не е толкова лесно. Не мисля, че друго животно би се справило. Но Черок е машина, надмина баща си, който бе звезда и в Холивуд", каза пред "България Днес" собственикът на вълка Стоян Лазаров.

В друга от сцените Черок е трябвало да спи в гората. Снимките са правени по тъмно на Витоша.

"Не е никак лесно да накараш едно животно да легне и да се преструва на заспало, а около него да има голям екип, който свети, мърда, говори и т.н", разкрива още Лазаров.

По думите му екранният Баян изобщо не се страхувал от вълка. А напротив - Дани Върбанов си играе с Черок, галил го преди сцените.

"Изградиха много специална връзка между актьор и животно. Рядко се среща подобно нещо. Повечето хора ги е страх. Вълкът усеща, че има нещо, и не се отпуска. Но с младия Дани Върбанов нямахме проблеми. Пред него има светло бъдеще. Впечатлен съм от отношението и от професионализма му, а той е едва 4-и курс", каза още Лазаров.

Всички животни в сериала са негови. Враната Гаргамел, която носи писмото в първите серии, за съжаление вече не е сред живите, съобщи Стоян.

"Не съм чел сценария, за да гледам филма с интерес. Много е добър напук на всички критики", похвали сценаристите и целия екип Лазаров.

Четете още

Зоран Петровски в любовна афера с актриса от "Войната на буквите"

Зоран Петровски в любовна афера с актриса от "Войната на буквите"

Най-горещите секс сцени в БГ филми

Най-горещите секс сцени в БГ филми

Любимата на Баян с гадже китарист

Любимата на Баян с гадже китарист

Дръстър спасява царството на Симеон I

Дръстър спасява царството на Симеон I

Реклама
Реклама
Реклама