Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14366139 www.bgdnes.bg

Фолк дивата Камелия работи въпреки бебето, мъжът й сменя памперсите

Сменям памперси, гледам детето, когато тя е на участие, казва половинката на певицата Цветин

Въпреки спекулациите, че Камелия ще спре с участията си, след като неочаквано стана майка на 52 години, певицата все пак се разписа с изпълнение в чалготека през уикенда след Великден, когато гушна първото си дете.

Реклама

"Камелия не е спирала участията си, не планираме и да спира. Сменям памперси, разбира се, гледам бебето, когато тя работи", каза пред вестника таткото на новороденото - Цветин.

Бизнесменът също работи, но през деня, а вечер отменя красивата майка, когато пее на любимата си публика.

"Не искам да се впускам в подробности нито за пола на детето, нито за това как се случи то. Когато сме готови с Камелия, ще споделим пред всички журналисти подробности", каза още Цветин.

Засега официално и Камелия не разкрива как се казва детенцето, а пред колеги твърдяла, че било осиновено. Не липсваха и слухове, че го е износила сурогатна майка от Украйна, където тази процедура е напълно законна и струва около 40 000 евро. У нас обаче сурогатното майчинство е подсъдно и се наказва с лишаване от свобода от 1 до 6 години и глоба от 5000 до 15 000 лева. Посредничеството за сурогатство е въздигнато в престъпление и се наказва с лишаване от свобода до 2 години и глоба 3000 лева.

Преди време изпълнителката не криеше, че е преживяла тежък аборт на близнаци, при това на един от рождените си дни.

Реклама

"Трудно се преживява загубата на дете. Надеждите ти рухват, обвиняваш се, озлобяваш се. Наложи се да направя аборт с близнаци. При мен е физиология. Стига донякъде плодът и спира да се развива", оплака се Камелия и уточни, че не стресът е причина за абортите й.

С помощта на Цветин успяла да преодолее тежките моменти. Днес те вече са зад гърба й.

Малко преди да съобщи новината за бебето, Камелия направи и друго щастливо разкритие - подписала тайно с мъжа на живота си - Цветин, при това преди седем години. "Щастлива съм, че съм твоя съпруга", написа в нета Камелия. Сватбата на двамата вече била уточнена, когато се случила пандемията. Тя осуетила празника. Въпреки това певицата ще облече бяла рокля, но когато бебето им поотрасне.

Цветин и Камелия са от 21 години заедно. Той е до звездата още от времето, когато тя не е била толкова популярна. И въпреки разликата във възрастта - 8 години в полза на Камелия, и до ден днешен двамата са заедно и лудо се обичат.

Желаем им само хубави неща!

Четете още

Камелия - таз година люлка, догодина - булка

Камелия - таз година люлка, догодина - булка

Дизайнер си тауира Камелия на хълбока

Дизайнер си тауира Камелия на хълбока

Камелия оставя Цветин да се грижи за бебето

Камелия оставя Цветин да се грижи за бебето

ГОЛЯМА РАДОСТ! Камелия и Цветин подготвиха стая за бебето

ГОЛЯМА РАДОСТ! Камелия и Цветин подготвиха стая за бебето

Реклама
Реклама
Реклама