Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14489919 www.bgdnes.bg

Зрители са в ШОК! Валерия е ГОЛЕМИЯТ ПОБЕДИТЕЛ в "Ергенът"!

Елена: Не съм предполагала, че мога да обичам човек, който ще ми вземе щастието!

Обрат! Валерия спечели "Ергенът" и сърцето на Евгени, напук на очакванията, че това ще е Елена.

Реклама

"Обичам те! Валерия, стоя с трепет пред теб и се надявам да ме направиш най-щастливият мъж на земята. Моля те да бъдеш моя и да станеш моя жена!“, с тези думи Евгени отправи официално предложения за брак към Валерия, която едва сдържаше сълзите си от емоция. 

Отговорът естествено бе "ДА" . 

„Казвам „Да“! Толкова съм щастлива, че не мога да повярвам… Толкова много го исках, нямах търпение да дойде този момент, направо ми се сви сърцето“, през сълзи каза Валерия преди Евгени да постави годежния пръстен на ръката й.

„От тук нататък ще сме само двамата. Надявам се да се обичаме, да сме щастливи и да продължавам да виждам този поглед, тази искрена и нежна усмивка толкова близо до мен“, изрази надежда Евгени за общото си бъдеще с Валерия в реалния живот. 

Тази вечер бе показан финалният епизод на „Ергенът“, в който Евгени Генчев направи своя избор за спътница в живота в лицето на моделката Валерия. Световноизвестният виртуоз за пръв път си позволи открито да изрази чувствата си, да признае, че е влюбен и да изрече заветното „Обичам те!".

Преди предложението за брак Евгени каза на избраницата си, че от началото е знаел, че е голяма беля.

„Ти си голяма беля – разбрах го още в момента, в който те срещнах. Ние сме напълно различни – ти си самонадеяна, дръзка, инати и безкомпромисна. Дойдох тук и предполагах, че ще е откачено. Дали съм вярвал, че ще мога да срещна истинската любов, преследван от 100 камери?! Имах своите съмнения… И тук идва истинската, голямата беля – срещнах я!“, започна емоционалната си реч Генчев.

Реклама

„Мисля, че много съм загазил, защото съм истински влюбен в теб! Чувствам се невероятно, че вече мога да го призная. Да призная какво чувства сърцето ми… С всеки ден до теб чувствата ми ставаха все по-силни. Пазя си всички писма, които си разменихме и ги чета непрекъснато! Непрестанно мисля за теб. Когато не си до мен, се страхувам, че те губя. Толкова се страхувам, че от 3 месеца се чудя как да ти кажа, че всъщност малко се страхувам от кучета“, призна с усмивка той.

Въпреки че бе сигурна в победата, Елена финишира на второ място във финала на „Ергенът“.

„През изминалите три месеца си казахме толкова много неща – имам чувството, че се докоснах само до малка част от необятната ти дълбочина. Изумен съм от интелекта ти, от спокойствието и зрелостта ти, от богатата ти личност. Всичко, което казваш и правиш, излъчва класа. Най-много от всичко обаче се привързах към доброто ти сърце, към човещината и добротата ти. Всичко, което си направила за твоите близки, е извънземно. Искам да знаеш, че всяка моя среща с теб беше по-необикновена от предишната. Всеки наш разговор беше перфектното изживяване – с теб никога не ми беше скучно! Ти спечели моето сърце, спечели и сърцата на близките ми! Елена, дойдох тук, за да се влюбя, и това наистина се случи!“, започна емоционалната си реч Генчев, с която предизвика сълзи от щастие в очите на Елена.

След това обаче виртуозът призна, че сърцето му принадлежи на друга.
„Елена, искам да знаеш, че ти си перфектната жена, просто не съм сигурен дали си перфектната жена за мен. Ти наистина, наистина, наистина си невероятна жена, но аз трябва да следвам сърцето си и съм сигурен, че ме разбираш“.

„Така трябва, Евгени! Благодаря ти, че ми показа какво е да обичаш така, както не съм си и представяла! Ти ми показа, че това, за което съм мечтала, всъщност има и материално физическо изражение – и аз ще го следвам и ще го търся. Благодаря ти за това приключение! Радвам се, че си открил любовта! Знам, че ще направя някого много щастлива – не се и съмнявам в това. Попътен вятър!“, бяха последните думи на редакторката преди да се раздели с Евгени завинаги.
Елена не скри разочарованието си от финалния избор на Евгени и за пръв път не сдържа сълзите си.

„Ще се прибера сама, но ще знам, че съм опитала и съм намерила любовта, нищо, че не е споделена. Много повече се радвам, че стигнах до тук по този начин, с разбито сърце, отколкото да си тръгна, стояла в ъгъла, скрита, неспособна да рискува. Така е понякога – като рискуваш, залогът е много голям и не винаги печелиш. Аз поне знам от тук нататък, че това, за което копнея, е възможно. Не съм предполагала, че мога да изпитвам толкова много любов дори към човек, който в крайна сметка ще ми вземе щастието“.

Припомняме, че първата целувка в "Ергенът" въобще си открадна не кой да е, а именно Валерия. Тогава Елена каза, след като разбра, че Валерия е първата, която е целунал Евгени - Важна е последната, не първата! Но Валерия се оказа и първата и последната! 

Валерия бе и единствената от всичките момичета, включително и Елена, която получаваше лични писма от маестрото, но тяхното съдържание си остана между тях двамата.  На всеки коктейл пианистът и моделката се награбваха и се целуваха страстно. Въпреки, че родителите на Евгени хареса повече Елена от Валерия, очевидно сърцето на маестрото му е нашепвало името на Валерия.

24-годишната моделка и защитничка на животните от Плевен Валерия е модел, в последните години снимка в Япония и на други екзотични дестинации. Преди цели 7 години, бъдещата съпруга на Евгени и нейна приятелка основават дружество в защита на животните. Впоследствие двете благородни девойки основават и приют, в който се озовават всякакви кучето - пребити, осакатени и с всякакви травми. Двете млади момичета полагат изцяло грижите за животните, които са над 50 в момента.

Какво очаква младоженците предстои да разберем. Но едно е ясно, майката на Евгени да не се надява, че ако имат момиченце, ще бъде кръстено на нея, но човек никога не знае.

Четете още

ДРАМА НА ФИНАЛА! Майката на Ергенът ПОСЕЧЕ Валерия: Ти ще си на второ място, след мен!

ДРАМА НА ФИНАЛА! Майката на Ергенът ПОСЕЧЕ Валерия: Ти ще си на второ място, след мен!

Очаквано! Ергенът ще решава между Валерия и Елена. Евгени обеща, че ще избира със сърцето си

Очаквано! Ергенът ще решава между Валерия и Елена. Евгени обеща, че ще избира със сърцето си

Реклама
Реклама
Реклама